Patru piloţi brăileni pe podium la finalul Campionatului Naţional de Time Attack | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Patru piloţi brăileni pe podium la finalul Campionatului Naţional de Time Attack

• după ultimele etape desfăşurate la Prejmer, Alexandru Mihai şi Valentin Nemţanu sunt vicecampioni naţionali • AnneMarie Ghibernea şi Dana Covalschi şi-au asigurat medaliile de bronz 

 

În weekend-ul trecut, pe circuitul de viteză de la Prejmer, lângă Braşov, au avut loc ultimile două etape ale Campionatului Naţional de Time Attack 2018, competiţie la care au participat 49 de piloţi, patru dintre ei fiind brăileni de la Clubul Motor Sport: Mihai Alexandrescu, AnneMarie Ghibernea, Valentin Nemţanu şi Dana Covalschi. În prima zi de concurs cei patru automobilişti brăileni s-au clasat pe locul al doilea pe echipe, iar a doua zi şi-au adjudecat prima poziţie în acest clasament.

Brăilenii de la Motor Sport au avut bifat în final performanţe notabile şi la individual, la clasele la care au concurat.

Astfel, Alexandru Mihai s-a clasat pe locul al 2-lea în clasamentul general final, la clasa 1, cea rezervată automobileor cu o capacitate cilindrică de 1600 cmc şi, tot la această secţiune, AnneMarie Ghibernea a ocupat locul al treilea.

Valentin Nemţanu s-a clasat pe locul secund, în clasamentul general final, la clasa 3, cea rezervată autoturismelor cu peste 2000 cmc, iar Dana Covalschi şi-a trecut în cont un loc trei la clasa 4x4.

În urma acestor rezultate, cei patru piloţi brăileni vor participa la Gala Campionilor automobilismului românesc, festivitate care va avea loc pe 9 decembrie, la Timişoara.

“Sunt mândru că am atras lângă mine trei pasionaţi, i-am licenţiat ca piloţi  şi toţi suntem pe podium la Gala Campionilor 2018. Este sezonul cu cele  mai frumoase rezultate în pregătirea şi  participarea naţională. O menţiune,  eu şi Dana Covalschi suntem brăileni, ceilalţi au fost atraşi şi am format o echipa  redutabilă. Ne dorim ca şi la anul să participăm şi  să ni se alăture şi alţi pasionaţi localnici, chiar şi juniori pentru categoria respectivă”, ne-a declarat Valentin Nemţanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro