Mergi la conţinutul principal

Patru percheziții domiciliare pe raza localității Berteștii de Jos. Au fost descoperite plase multifilament și vârșe de pescuit

* în urma unor percheziţii, la domiciliile a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 59 de ani, toți din comuna Berteștii de Jos, au fost descoperite și ridicate patru plase multifilament și trei vârșe de pescuit * au fost întocmite dosare penale

 

 

 

Dosare penale întocmite de poliţişti în urma unor percheziţii domiciliare în localitatea Berteștii de Jos. S-au descoperit unelte de pescuit deţinute ilegal.

Joi dimineață, 16 martie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru și Poliției Orașului Însurăței au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza localității Berteștii de Jos. La domiciliile a trei bărbați, cu vârste cuprinse între de 34 și 59 de ani, toți din comuna Berteștii de Jos, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, patru plase multifilament și trei vârșe de pescuit.

Potrivit poliţiştilor, pe numele acestora au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial prevăzută de art. 64 lit. i din OUG 23/2008 și producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament prevăzută de art. 64 lit. k din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro