Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru morti si 30 de raniti, intr-un atentat comis la Najaf

Patru persoane au fost ucise si alte 30 ranite intr-un atentat cu masina-capcana comis joi in orasul sfint siit Najaf, situat la 160 de kilometri sud de Bagdad, potrivit unui prim bilant comunicat de surse medicale, relateaza AFP.
"Patru persoane au fost ucise si 30 ranite", a declarat Mondher Adhari, medic la spitalul din oras, precizind ca bilantul s-ar putea agrava.
O sursa din cadrul serviciilor de securitate anuntase, anterior, ca la Najaf s-a produs un atentat cu masina-capcana, fara insa a putea furniza un bilant al victimelor.
"O masina-capcana a explodat intr-o parcare din apropierea cimitirului, in nordul orasului, (iar incidentul) s-a soldat cu victime", declarase sursa citata, adaugind ca, in urma atentatului, in oras au fost impuse restrictii de circulatie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii