Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru candidati la functia de adjunct al Politiei

Astazi, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane se va consuma inca un razboi intre Braila si Galati, al carui miza va fi scaunul de adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Braila. Daca in urma cu trei luni un politist brailean aspira la o functie de conducere in Politia galateana, acum a venit rindul celor din orasul vecin sa emita pretentii la un post in cadrul IPJ Braila. Timp de citeva ore, doi politisti braileni si doi galateni isi vor masura fortele in doua probe eliminatorii si un examen scris, la care vor trebui sa obtina minim nota 7.
Desi inscrierile s-au incheiat de aproape doua luni, concursul a fost blocat pe perioada referendumului, fiind reprogramat pentru astazi. De la Braila s-au inscris subcomisarul Valentin Damian, seful Politiei orasului Insuratei din anul 2005 si subcomisarul Constantin Adrian Gluga, seful Serviciului de Ordine Publica de la inceputul anului trecut. Ambii au absolvit Academia de Politie "Alexandru I. Cuza" Bucuresti, primul in anul 2000, iar cel de-al doilea, in 1997. Precizam ca subcomisarul Valentin Damian este fratele consilierului municipal PSD, Doru Damian, retras in urma cu citiva ani din structurile Politiei. Alaturi de cei doi, in cursa pentru ocuparea functiei de adjunct al sefului Politiei brailene s-au inscris si subcomisarul Adrian Talaba, seful Sectiei 2 Politie Galati si comisarul Cristache Jipa, ofiter in cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Galati. Reamintim ca cei doi politisti galateni au participat si la concursul de ocupare a functiei de inspector sef al IPJ Galati, dar nu au reusit sa-i stea in fata fostului adjunct al IPJ Braila, comisarul Fanel Arama. Ei au picat la cele doua probe eliminatorii de limba straina si de utilizare a calculatorului, concursul fiind cistigat detasat de comisarul brailean. Asa s-a ajuns si in situatia ca cel de-al doilea scaun de adjunct al Politiei brailene sa ramina gol, celalalt fiind ocupat de comisar sef Ionel Decu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii