Mergi la conţinutul principal

Patru brăileni pe podium la turneul internaţional de judo Cupa Severinului

Andreea Marinescu a câştigat concursul la U15 • “Pentru prima verificare din 2017 rezultatele sunt  bune”, declară antrenoarea Carmen Constantin

 

Şase sportivi de la secţia de judo a Clubului Sportiv Municipal Brăila antrenaţi de Carmen Constantin au participat în weekend-ul trecut la turneul internaţional “Cupa Severinului”, iar patru au urcat pe podiumul de premiere.

Cel mai bun rezultat la această competiţie a fost cel realizat de Andreea Marinescu, brăileanca reuşind să ocupe primul loc la U15, categoria 40 kg. Tot la această secţiune de vârstă, Paul Scurtu a ocupat treapta a treia a podiumului de premiere, la categoria 46 kg. La U13 Maria Naidin s-a clasat pe locul al doilea  la categoria 29 kg, iar Ştefan Mureşan a ocupat locul al treilea la categoria 42 kg. La primul lor concurs la U18, Cătălina Varvaruc la categoria 57 kg şi Teodora Naidin la categoria 52 kg, s-au clasat pe locul al şaptelea. “Pentru prima verificare din 2017, rezultatele sunt  bune. Am vrut să vedem care este nivelul de pregătire al sportivilor noştri în acest moment, iar competiţia internaţională la care am participat ne-a arătat că mai avem mult de lucru. Mai ales la U18 unde Varvaruc şi Naidin vor concura începând din acest an. Ele vor participa la finala campionatului Naţional U18 din februarie şi sper ca până atunci să mai remediem din carenţele constatate la acest turneu”,  ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

La concursul internaţional de judo “Cupa Severinului” au participat 480 de sportivi din România, Serbia, Croaţia, Muntenegru şi Republica Moldova.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro