Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patronul unei firme de paza, atacat cu cutitul in propriul birou

George Baciu, patronul firmei "Etern Security", victima agresiunii, ne-a declarat ca luni dupa amiaza, in jurul orei 14.00, in sediul firmei, care este situat pe Str. Comunarzi din Ansamblul Buzaului, a intrat un tinar robust, care initial s-a aratat interesat de un loc de munca: "Doar ce plecasera agentii de paza pe teren si eram singur in birou. Necunoscutul, saten, de circa 1,70 m, solid, a intrat si a intrebat daca fac angajari. L-am invitat sa ia loc pe scaun, iar in timp ce ma asezam la birou, s-a repezit si m-a lovit cu pumnul drept in fata. Am reusit sa ma retrag la timp si m-a atins foarte putin, in zona obrazului sting. Iritat, necunoscutul a scos un briceag cu lama de aproximativ 20 cm si a lovit cu arma, in zona gitului. Am eschivat si a lovit din nou, in directia pieptului, dar nici de aceasta data nu m-a taiat, deoarece i-am blocat arma, cu bratul sting si m-a intepat foarte putin, la incheietura miinii."
Realizind ca atacatorul e hotarit sa duca la bun sfirsit planul singeros, patronul "Etern Security" a ripostat cu o lovitura puternica de pumn, aplicata in pieptul necunoscutului, iar acesta a tisnit pe usa biroului, fugind printre blocuri catre Soseaua Buzaului. George Baciu a alertat imediat Politia, iar un echipaj s-a deplasat la locul evenimentului, pentru a efectua investigatii. Surse din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie ne-au precizat ca judiciaristii au declansat o ancheta, pentru a-l identifica pe atacator si a stabili cu exactitate imprejurarile evenimentului.
Pe de alta parte, victima atacului ne-a declarat ca nu are indicii cu privire la identitatea faptasului si ne-a marturisit ca nu stie cine ar putea sa-i vrea moartea: "Am o memorie foarte buna si pot spune cu mina pe inima ca pe individul acela nu l-am vazut in viata mea. Este posibil sa fi fost pus sa ma omoare de catre vreun infractor prins de agentii mei sau chiar de catre vreun fost angajat. Cert este ca atacatorul a incercat sa ma omoare, nu doar sa-mi dea un avertisment si sper ca Politia sa-l prinda, fiindca imi este teama pentru familia mea."
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii