Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patinatoarea Daniela Dumitru nu mai merge la JO de la Torino

Patinatoarea de viteza Daniela Dumitru nu va mai participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Torino, dupa ce federatia internationala de specialitate (ISU) a modificat, in ultimul moment, baremurile de calificare, a declarat, pentru MEDIAFAX, presedintele FR de Patinaj, Marian Streche.
"Sportivei noastre ii mai lipseau 0,7 secunde pentru a indeplini si noile baremuri, anuntate de ISU abia in aceasta saptamina", a declarat Streche.
ISU a trimis, la inceputul acestei saptamini, un comunicat oficial tuturor federatiilor afiliate, in care se precizeaza ca masura modificarii baremurilor a fost luata "pentru a asigura un nivel ridicat competitiei olimpice".
Ceilalti doi patinatori de viteza romani, Daniela Oltean si Claudiu Grozea, care obtinusera calificarea la JO, vor participa la competitia de la Torino, ei incadrindu-se si in noile baremuri de calificare anuntate de ISU.
La JO vor mai participa, la short track (patinaj viteza pe pista scurta), Katalin Kristo, si la patinaj artistic Roxana Luca si Gheorghe Chiper.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii