Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin (de data asta, e nou-nouta)

* Un comisar de la Politia de Frontiera a fost prins, de un agent din comuna Galbenu, la vinatoare ilegala de iepuri. Probabil comisarul era suparat ca nu i-au adus nimic de Paste. Oricum, vorbind la modul serios, pentru agentul din Galbenu, numai respect, vorba reclamei. Chiar merita sa i se faca cinste cu o Zaraza si o prima.

* In majoritatea scolilor inca nu se da caldura. Asta pentru ca scoala, care a inceput doar de-o luna, inca ii lasa reci pe majoritatea elevilor.

* Liceenii invata ce inseamna Uniunea Europeana. Banuim ca li se spune ca UE e locul in care vor pleca cei mai multi dupa ce termina liceul.

* Viceprimarul Daniela Vasioiu a anuntat ca nu va mai candida la Primaria municipiului. Probabil pentru ca si pe ea au anuntat-o multi ca oricum n-ar mai vota-o.

* Din cauza celor care arunca gunoiul pe strazi, Primaria pierde miliarde de lei. Probabil de aceea exista atit de multi insi care cauta prin gunoaie.

* Primaria nu mai are unde construi parcari, din lipsa terenurilor disponibile, se plinge Constantin Cibu. Nasol ca s-au terminat cam devreme. La alegeri, unde va mai avea primarul ocazia sa spuna ca e cel mai tare din parcare?

* Senatorul PSD Aurel Simionescu constata, in sfirsit, dupa 17 ani, ca "brailenii au pensii prea mici". E clar, Simi incepe sa imbatrineasca si-i e frica sa iasa la pensie.

* Detinutii care vor face scoala in puscarie vor primi si salariul minim pe economie. Totusi, discriminarea ramine flagranta: de ce nu li se da si lapte cu corn?

* A aparut manualul de geografie al judetului Braila. Chiar era nevoie, daca pina si orbii nimeresc Braila?
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii