Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* "Tracon" n-a reusit sa puna mina pe pachetul majoritar al ECO. E clar ca cineva mai trebuie sa scotoceasca prin niste gunoaie o perioada, pina se gaseste pachetul ala.

* O masina de politie a fost implicata intr-un accident rutier, pentru ca nu i s-a dat prioritate. Sintem siguri ca prima reactie a politistului de la volan a fost: "Cin' ti-a pus, ma, carnetul in mina?".

* Romanii si bulgarii vor putea munci in Marea Britanie numai in baza unui sistem de puncte. Sa va (puncte puncte) in (puncte puncte) de englezoi!

* Licitatia pentru reabilitarea fostei cantine a Liceului de Chimie, unde ar trebui sa se mute Biblioteca Judeteana, a fost anulata pentru ca nu a cistigat-o cine trebuie, acuza unul dintre participantii la licitatie. Noua ni se pare corect: daca tot e vorba despre o fosta cantina, mai potrivit ar fi sa fie cistigata de un fost magaziner de sticle si borcane.

* "Rangerii" Parcului Natural "Balta Mica a Brailei" se pregatesc de rodeo. Ei sint acum in cautarea unor iepe numai bune de calarit.

* Seful "mascatilor" a fost audiat in procesul lui Costica Buricea. De la proces a lipsit tocmai Costica Buricea, din motive medicale. Probabil il batusera niste mascati.

* Inca 5.000 de pensionari ar putea calatori mai ieftin cu tramvaiul. Pariem ca in curind noi, ceilalti, vom calatori mai scump?

* Un brailean care a gasit semnul crucii intr-un cartof a avut impresia ca a dat peste o minune, cind de fapt cartoful era stricat. Minune ar fi fost sa cumpere cartofi fara sa fi gasit unul stricat printre ei.

* Consilierul local PSD Doru Damian vrea sa fie primar al municipiului. Normal: dupa doi primari fosti comunisti, e loc si de un primar fost militian.

* Ocupatiile vechi sint pe cale de disparitie la Braila. Cea mai veche ocupatie din lume prospera, insa, pe strazile Spaniei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii