Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Citeva lebede au poposit, zilele trecute, pe lacul Sarat. S-or fi gindit, saracele, ca acolo au mai putine sanse sa fie mincate.

* Pata de petrol de pe Dunare ar putea ajunge, duminica, la Braila. Prin urmare, sa nu va mire daca saptamina viitoare multora li se va pune pata.

* Saminta pentru un hectar de griu e mai scumpa decit cuponul agricol cu care se ia subventia. E si normal. Intotdeauna insamintarea de-aiurea e mai scumpa decit prezervativul.

* Trei elevi au fost prinsi de Politie dupa ce au amenintat, telefonic, ca la Scoala "Mihai Eminescu" ar exista o bomba. De precizat ca "teroristii" au sunat de pe telefonul fix de acasa. Sincer, numai pentru asta, daca le-as fi profesor, i-as lasa repetenti.

* Primaria nu a trimis la timp formularele pentru ajutoarele de incalzire. Ceea ce arata ca pe Primarie o lasa rece.

* CLM a alocat 8,1 miliarde de lei vechi pentru imbracarea politistilor comunitari. Atita timp cit Politia Comunitara nu are si fete angajate, era chiar aiurea sa-i lase pe politisti sa patruleze dezbracati.

* Activitatea de prindere a maidanezilor a inceput prin oferirea catre doritori, spre adoptie, a unor catei. Care, evident, vor creste, se vor face maidanezi si vor lasa in urma alti catei, mult mai multi, care vor trebui si ei prinsi. Si cum Primaria plateste la bucata maidanezii capturati, probabil ca ONG-ul care se ocupa de asta s-a gindit ca e mai bine sa investesti acum in catei, pe care sa-i prinzi mai tirziu, pe bani mai multi.

* Doar 10% din viile nobile au supravietuit democratiei. Cum tot vreo 10% din nobili au supravietuit comunismului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii