Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Pentru ca a mers cu 110 km/h prin satul Lacu Sarat, manelistul Liviu Guta a ramas fara permis. Sintem aproape siguri ca politistul era rocker.

* Din cauza datoriilor uriase, Blocul "Nato" a fost debransat de la reteaua de apa. Noi propunem ca acesta sa fie rebotezat, totusi, Blocul "Tratatul de la Varsovia".

* Conform legii, elevii trebuie sa poarte cel putin un semn distinctiv in scoala, cum ar fi uniforma, un ecuson sau o esarfa. La Braila, ar trebui permis, in functie de liceu, ca semnul distinctiv sa poata fi o tigara aprinsa in gura, o cutie de bere in mina ori o sabie la curea.

* In dosarul de cumparare a traficului de influenta, in care era acuzat alaturi de fostul presedinte al OADO, Florentin Scaletchi, "Balaceanu" a fost achitat. Probabil ca omul o fi vrut sa cumpere traficul, dar nu era la promotie si s-a gindit sa mai astepte.

* Pentru asistatii social, Braila a cheltuit, in ultimele 14 luni, cam 75 de miliarde de lei vechi. La costurile astea, e clar ca pretul pentru frunza taiata la ciini va creste in urmatoarea perioada.

* Inspectorii OPC au descoperit mai multe nereguli in comercializarea produselor din cacao si ciocolata. De parca mai mira pe cineva ca, in general, avem un comert cam de cacao la Braila.

* Membrii CA de la Zona Libera ramin cu indemnizatiile de anul trecut, a decis primarul Cibu. Noi am fi completat cu ceva de genul "cui nu-i convine, e liber sa plece".

* Acoperisurile blocurilor cu 4 etaje ar putea fi mansardate si folosite drept locuinte. Eu, care stau la etajul 4, as putea spune ca am deja teren de vinzare pentru o astfel de mansarda.

* Adjunctul Politiei brailene candideaza la sefia Politiei Galati. In replica, ar trebui ca un viceprimar al Galatiului sa candideze la Primaria Braila.

* 95% din strazile Brailei nu au fundatii, anunta viceprimarul Lucian Tilea. Probabil ca de aceea si Primaria, si drumarii le trateaza cam cu fundul.

* Un dosar de mita a disparut, de 2 ani, pe drumul dintre Parchetul Curtii de Apel Galati si Serviciul Teritorial Galati, desi cele doua institutii se afla in aceeasi cladire. De fapt, credem ca cel care plecase sa duca dosarul e si acum blocat in lift.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii