Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Apa potabila e acum preparata dupa o noua reteta, europeana. Tare mi-e teama ca asta-i doar o reteta romaneasca de scumpit apa la nivel european.

* Politia lucreaza de nota 10, crede seful Autoritatii teritoriale de ordine Publica, Ion Rotaru. Poate ca are dreptate. Dar asta inseamna ca interlopii lucreaza de nota 20.

* Desi au cam frecat mangalul la serviciu, laminoristii au obtinut o majorare salariala de 10%. Probabil pentru ca au frecat mai cu sirg decit angajatii care de regula freaca menta.

* Oraselul Copiilor isi va dubla suprafata. De acum incolo, vor avea si pensionarii mai mult loc unde sa joace table.

* Aproape 300 de braileni au fost depistati de Politie cu arme albe. Interlopii insa stau linistiti: sabiile lor sint in general negre.

* Peste 85% din apelurile la 112 sint false, dar Politia, Salvarea si Pompierii se deplaseaza degeaba la locul solicitat. Probabil de aceea in restul de 15% din apeluri, Politia, Salvarea si Pompierii ajung mai tirziu: ca sa se razbune si ei intr-un fel.

* Serviciul de Ambulanta ramine fara medici. In aceste conditii, o idee buna ar fi ca ambulantele sa fie folosite pe post de maxi-taxi. Clar, ar bate orice concurenta, pentru ca ar merge mai repede decit celelalte microbuze, avind si girofaruri.

* Braila ar putea deveni, in viitor, desert. De aceea, ar trebui sa ne hidratam din timp cu cit mai multa bere.

* Un individ a comis o infractiune imediat dupa ce fusese eliberat din penitenciar. Probabil omul isi uitase ceva in camera la plecare, si nu stia cum sa se intoarca inapoi.

* De 1 martie, zeci de soferite au fost amendate cu martisoare pentru neportul centurii. Probabil ca, de Ziua Femeii, care e o sarbatoare mult mai mare, soferitele vor trebui sa treaca pe rosu pentru a mai primi flori de la politisti.

* Seful CJ Braila vrea ca, intre Braila si Galati, sa construiasca un palat regional. Probabil i-o trebui ca sa-si tina caii putere in sufrageria palatului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii