Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Autoritatea de Sanatate Publica a decis sa faca reforma la policlinica din Faurei. Ceea ce ar putea insemna ca, in sfirsit, o sa existe seringi, pansamente si aspirine la cabinetele de acolo.

* Vrind sa-si alunge nevasta, un brailean si-a dat foc accidental la casa, dupa ce a uitat luminarea cu care ii cautase bagajele, aprinsa in pod. Cel putin au scapat de-o grija inerenta a divortului: partajul.

* OJPC Braila si OJPC Galati si-au schimbat sefii intre ele. Poate asta-i doar inceputul, iar in curind vom schimba si primarii, si sefii de Consiliu Judetean intre noi.

* Elevii incep sa abandoneze scoala, pentru a munci in strainatate. Pai, era si normal ca cineva sa aiba grija de elevele care au abandonat scoala, pentru a practica cea mai veche meserie din lume, tot in strainatate.

* Primarul Cibu spune ca nu vrea sa fie parlamentar, deoarece nu poate sa doarma mult ziua. Pai, in acest caz, el ar fi chiar de folos in Parlament: ar putea sa voteze si in locul celor care dorm.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii