Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

Nastase 'nspe case de bani

De ce credeti ca are Nastase acasa peretii acoperiti cu tablouri, mai ales ca toate-s copii banale? Pentru ca in spatele fiecarui tablou este ascuns cite un seif.

Buricea pamintului

Gruparile "Buricea" si "Catali" s-au razboit din nou. Informatia a rasuflat abia joi, desi rafuiala s-a petrecut luni. De ce ascunde Politia aceste meciuri, inca nu ne-am prins. Incepem sa credem ca, nemaiputind juca la loto alaturi de interlopi, politistii pariaza acum la aceste lupte.

Tie, iti, tilea

Terasele lui Tilea vor incepe sa fie construite la toamna. De dat in folosinta prea curind nici nu poate fi vorba. Eu cred ca Tilea si-a propus ca aceste terase sa devina functionale prin 2010 pentru a se vorbi despre el inca doi ani dupa ce nu va mai fi viceprimar.

Bal demascat

Din balul de caritate organizat de Fundatia Mileniul III am retinut, in principal, niste fatuci imbracate doar cu niste voale ultratransparente, ce lasau sa se vada tot materialul dat de mama natura. Un mesaj clar ca, in mileniul asta, incalzirea globala se va accentua fericit de mult.

Ziua FMI

De 8 Martie, Palatul Administrativ a fost pustiu. Daca liberul dat femeilor e de inteles, chiulul barbatilor poate fi explicat doar prin faptul ca, in realitate, prin Palatul ala nu e nimeni cu cohones.

Pensionarii din Galati au organizat o actiune de protest, nemultumiti de pensiile mici. Daca sindicalistii, atunci cind ies in strada, ameninta ca nu mai lucreaza, pensionarii ce-ar putea sa faca? Sa ameninte ca nu vor mai muri?
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii