Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

Zone umede din toate tarile, uniti-va!

Ieri a fost Ziua Internationala a Zonelor Umede. Nu va mai ginditi la prostii, ca oricum ne-am gindit si noi. Dar trebuie sa stiti ca principala Zona Umeda din judetul nostru este Insula Mica a Brailei. Credeti ca degeaba aceasta se afla practic alipita de InSula Mare?

Cine astupa groapa altuia...

Primaria promite mai putine gropi pe strazile principale ale municipiului. Oricum, tot timpul se vor gasi unii care sa dea in gropi de prosti ce sint!

Vorba multa, saracia judetului

Bugetul municipiului pe 2006 a constituit un nou pretext pentru discutii interminabile intre consilierii municipali. Noi zicem ca ar fi fost mai bine daca acestia si-ar fi chemat nevestele sa voteze bugetul, ca se pricep mai bine la cheltuieli, iar ei sa se duca la o bere, cu baietii din CJ.

Gradinita, cimitir al tineretii mele

Un individ a fost arestat pentru ca a spart o gradinita. Din cauza asta, acum a ajuns direct la "facultate".

Ciine si circ

Braila a fost abandonata de autoritati in coltii a 9.000 de ciini maidanezi. La acestia se adauga si cele citeva sute de "ciini" de rasa, care tin cu coltii de ciolan.

Pusi cu boxul pe labe

Consiliul Local va scoate la licitatie Arena de Box. Evident, va cistiga cel care va da cu pumnul mai bine.

Mortul unei nopti de iarna

Pentru ca n-a mers bacul, din cauza sloiurilor, anchetatorii au ajuns la locul unei crime din Insula Mare abia dupa 24 de ore, cu un elicopter, timp in care victima a zacut pe malul Dunarii, in ger. Probabil anchetatorii n-au avut de ce sa se grabeasca, considerind ca oricum afara bietul mort s-ar fi pastrat mai bine decit la Morga. Oricum, daca abia dupa o zi s-a putut face rost de un elicopter - si ala tocmai de la Constanta - cind a fost vorba de o crima, n-ar trebui sa ne mai mire de ce nu poate nimeni sa se atinga de cei trei brazi din IMB decit dupa 2007.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii