Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partitura lui Vasile Caciureac a fost bine interpretata de braileni

FCM Cimpina: Panfil - Ticleanu, Aristan, Dragomir - Simion, Beja, R. Avram, Lupsa, Nanu (min. 71: Chetan) - Szekely, Corfar
Antrenor: Stefan Nanu
CF Braila: Iliuciuc - Posteuca. Ghidarcea, Calin - Girleanu, Olenic, Macarie (min. 72: S. Marin), Ochia, Sandru - Buteseaca (min. 67: S. Matei), Ghioca (min. 51: Feizula)
Antrenor: Vasile Caciureac
Arbitri: Catalin Florescu (Techirghiol) - Vasilica Burga si Danut Dumitriu, ambii din Focsani

Cu toate ca a trecut printr-o perioada mai putin fasta, tinind cont de faptul ca a schimbat antrenorul dupa prima etapa iar Vasile Caciureac a avut foarte putin timp la dispozitie pentru a-si da seama de valoarea jucatorilor, CF Braila a facut o partida foarte buna la Cimpina.
Supraevaluindu-si fortele dupa victoria de la Brazi, FCM-ul si-a considerat adversara o prada usoara si a fost surprinsa de o formatie braileana care inca din start si-a aratat intentiile ofensive.
In minutul 5, Buteseaca a sutat de la 14 metri si Pamfil a facut eforturi pentru a scoate mingea de la coltul scurt si tot Buteseaca a fost cel care l-a incercat cu un sut de la 20 de metri pe portarul gazdelor in minutul 31, fara insa a modifica tabela.
Singura actiune periculoasa a gazdelor s-a derulat in minutul 7 si l-a avut in prim plan pe Avram, centrarea acestuia a ramas insa fara rezultat deoarece Szekely si Corfar au fost anihilati de apararea oaspetilor.
In restul timpului de joc al primei parti, gazdele au renuntat la faza de constructie si au mizat pe mingi de angajament aruncate celor doua virfuri dar, toate actiunile cimpinenilor s-au lovit de o aparare foarte bine organizata a oaspetilor.

Ochia a ratat sansa unei pretioase victorii

Repriza a doua s-a derulat dupa acelasi scenariu astfel ca, fazele de poarta au fost la fel de rare. FCM -ul a avut o dubla ocazie chiar in primul minut al partii secunde. Avram a sutat de la 25 de metri, Iliuciuc a respins in extremis in corner iar, in urma fazei fixe rezultate, Dragomir a reluat cu capul peste transversala. Antrenorul jucator al FCM-ului, Stefan Nanu, a avut o interventie extrem de dura, in minutul 50, asupra lui Fanel Ghioca, atacantul brailean fiind apoi scos pe targa si transportat urgent la spital.
Cea mai mare ocazie a reprizei a doua a fost ratata insa de braileni, in minutul 61. Dupa o actiune de contraatac, Ochia a ramas singur cu Pamfil insa mijlocasul oaspetilor a reluat cu capul prea usor pentru a-l invinge pe portarul FCM-ului.
Elevii lui Stefan Nanu au replicat prin Lupsa (min. 70), a carui centrare din nou nu a fost ajunsa de colegii din avanposturi si apoi au irosit prin Avram (min. 83) o uriasa ocazie de a deschide scorul, mijlocasul gazdelor nereusind sa preia bine mingea intr-o situatie in care nu se afla decit fata in fata cu portarul Iliuciuc.
Noul intrat in tabara braileana, S. Matei, a sutat in minutul urmator, dintr-o pozitie destul de buna, direct in bratele portarului Pamfil si astfel partida s-a incheiat la egalitate, un rezultat echitabil, raportat la modul in care s-au angrenat in joc cele doua combatante.

Ghidarcea a dejucat planurile fostilor colegi

Formatia braileana a obtinut un punct foarte important pentru ca data aceasta si-a luat toate masurile de precautie. Rolul decisiv l-au avut cei doi jucatori care au evoluat la FCM Cimpina, Ghidarcea si Iliuciuc, care cunosteau tactica echipei lui Stefan Nanu si au reusit impreuna cu Vasile Caciureac sa gaseasca "antidotul".
Dealtfel, gazdele au si recunoscut ca cel mai bun jucator al lor din returul sezonului trecut, Ghidarcea, a fost omul meciului si principalul artizan al egalului realizat de FC Braila. In afara de jucatorii mentionati, de la oaspeti s-a mai remarcat si Iulian Calin.
Un alt atu al brailenilor in alcatuirea strategiei pentru acest meci l-a constituit, probabil, si faptul ca in urma cu saptamina, Octavian Ulman a fost "spion" la partida pe care FCM Cimpina a disputat-o in deplasare la Chimia Brazi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii