Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partide aprig disputate in Liga a III-a de fotbal in sala

Vineri, 3 noiembrie, in Sala Polivalenta s-au desfasurat doua dintre partidele primei etape din Liga a III-a braileana la fotbal in sala.
Prod Romario a facut un joc foarte bun in disputa cu AS Danubius si s-a impus cu scorul de 15-5, reusind performanta ca in partea secunda a intilnirii sa nu primeasca nici un gol.
Principalul marcator al invingatorilor a fost Nicu Jica, el reusind sa introduca mingea in poarta adversa de cinci ori. Pentru Prod Romario au mai inscris Viorel Hurdui 4, Ionut Cataros 3, Bogdan Draghia 2 si Dorin Punga, in timp ce de la oaspeti cel mai bun marcator a fost Cristian Minea, cu doua reusite.
In cel de-al doilea meci al zilei, Monolit s-a impus cu 4-2 in fata Sporting-ului, intr-o partida in care pentru gazde au marcat Eugen Gheorghe 3 si Serban, iar pentru invinsi Gherghisan si Anghel.
Simbata, disputa dintre Akcent si Forta a fost una spectaculoasa, dominata in prima repriza de gazde si cu oaspetii in prim-plan in partea secunda, pe fondul unui arbitraj foarte bun al cuplului Zaharia - Cireasa.
Akcent a condus cu 6-3 la pauza, insa treptat Forta a preluat initiativa si s-a impus la o diferenta de patru goluri, 11-7. Cu 7 goluri, Ionut Badarau, jucatorul Fortei, a fost cel mai prolific jucator al etapei, insa trebuie mentionat faptul ca echipa oaspete a beneficiat si de doua autogoluri.
De la invinsi doar Marius Marchidanu si Petrica Cristea, ambii cu cite trei reusite, au fost singurii jucatori care s-au luptat si in partea secunda pentru un rezultat bun.
In ultimul meci al etapei, Blazer s-a impus fara probleme in disputa cu Amicii Boys si prin valoarea lotului pare a fi inca de pe acum principala candidata la cistigarea competitiei.

Rezultatele inregistrate in prima etapa:
Prod Romario - AS Danubius 15 - 5
Monolit - Sporting 4 - 2
Akcent - Forta 7 - 11
Amicii Boys - Blazer 7 - 11
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii