Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partida dintre CF Braila si FCM Bacau va fi condusa de Alexandru Deaconu

Ieri la sediul FRF au fost desemnati arbitrii care vor conduce partidele din cadrul penultimei etape a turului campionatelor divizionare de fotbal in acest week-end.
Astfel, in Liga a II-a, seria I, disputa de pe stadionul Municipal dintre CF Braila si ex-divizionara A FCM Bacau va fi condusa la centru de bucuresteanul Alexandru Deaconu, arbitru nominalizat in sedinta CCA din 20 octombrie de a face parte din lotul FIFA in 2007. Deaconu va fi ajutat la cele doua linii de Adrian Lungu (Alexandria) si Dan Nitu (Tr. Magurele), iar arbitru de rezerva va fi braileanul Luciliu Zaharia.
Echipele din judetul Braila care activeaza in Liga a III-a, AS Viitorul Insuratei si Petrolul Ianca au arbitri din Bucuresti si Tulcea. Partida de la Insuratei va fi condusa de o brigada de arbitri formata din Florea Ciuca - Andrei Simonis si Cristian Simanichis, toti trei din Capitala, iar arbitru de rezerva este braileanul Vasile Priceputu, in timp ce la meciul dintre Phoenix Ulmu si Petrolul Ianca vor oficia trei tulceni Teodor Safca - Catalin Iaschiu si Alexandru Midvichi, arbitru de rezerva fiind George Panait din Calarasi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii