Mergi la conţinutul principal

Partenerul de şantaj şi distrugere al lui „Nicu Ţăranu” este dat în urmărire. Bolboceanu Lucian este condamnat la 4 ani închisoare

* pe site-ul Poliţiei Române, la categoria „urmăriţi”, este menţionat brăileanul Bolboceanu Lucian,  condamnat la 4 ani şi o lună închisoare, în dosarul de şantaj * polițiștii l-au săltat pe ”Nicu Țăranu”, după ce acesta a primit, la data de 8 iunie, pedeapsa finală la Curtea de Apel Galați pentru șantaj și distrugere* Bolboceanu nu a fost încă prins

 

 

 

Chiar dacă polițiștii l-au încarcerat pe ”Nicu Țăranu”, după ce acesta a primit, la data de 8 iunie, pedeapsa finală la Curtea de Apel Galați pentru șantaj și distrugere, cel care l-a ajutat în comiterea infracţiunilor este de negăsit. Pe site-ul Poliţiei Române, la categoria „urmăriţi”, este menţionat brăileanul Bolboceanu Lucian,  condamnat la 4 ani şi o lună închisoare, în dosarul de şantaj. Pe numele acestuia este emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Bolboceanu nu a fost încă prins, după cum ne-au informat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

La data de 29 noiembrie, Judecătoria Făurei l-a condamnat pe "Nicu Țăranu” la pedeapsa totală de 3 ani și 10 luni închisoare, pentru șantaj și instigare la distrugere, iar inculpatul Bolboceanu Lucian, pe care interlopul l-a pus să terorizeze victima, a primit 4 ani și o lună închisoare. Pedepsele au rămas definitive la Curtea de Apel Galaţi, în data de 8 iunie, unde Nicu Ţăranu a rămas cu o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare.

După cum v-am informat în edițiile anterioare, „Nicu Ţăranu” a fost trimis în judecată după ce a încercat să îl determine pe administratorul unei săli de jocuri să îi cedeze dreptul de folosință a unor aparate de jocuri. Acesta l-a pus pe un apropiat de-al său,  Bolboceanu Lucian,  să distrugă mai multe aparate de jocuri, faptele petrecându-se în perioada 18 iulie - 13 octombrie 2020.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro