Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parteneriat educational intre scolile "Ecaterina Teodoroiu" si Chiscani

Scolile cu clasele I - VIII "Ecaterina Teodoroiu" si Chiscani dezvolta impreuna un parteneriat educational avind ca motto "Vesnicia s-a nascut la sat" (Lucian Blaga). O echipa de cadre didactice din cele doua scoli formata din inv. Georgeta Cristescu si Maria Tanase, de la Scoala "Ecaterina Teodoroiu" si inv. Fanica Botareanu, Georgeta Neagu, Angheluta Mazalu si prof. Daniela Caramfil, de la Scoala Chiscani, a realizat un program de activitati comune ale copiilor din cele doua scoli.
Prima activitate a constat in vizita copiilor de la Scoala "Ecaterina Teodoroiu" la Scoala din Chiscani. "Cu acest prilej, am organizat impreuna o activitate interactiva despre folclorul romanesc. Micii artisti s-au intrecut in poezii, cintece si scurte dramatizari din literatura populara. De asemenea, i-am invitat pe copiii din oras sa viziteze localul scolii, le-am prezentat realizarile deosebite ale elevilor din scoala noastra, dupa care, insotiti de cadrele didactice, au vizitat o gospodarie taraneasca. La final, copiii si-au oferit unii altora daruri specifice sarbatorilor pascale", a relatat Didina Tiganus, directorul Scolii Chiscani.
Urmatoarea activitate se va desfasura la Scoala "Ecaterina Teodoroiu", in prima saptamina de scoala de dupa vacanta de Pasti, cind invitati vor fi copiii din Chiscani.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii