Mergi la conţinutul principal

Parfenie a contestat sentinţa primei instanţe. Vrea pedeapsă mai mică!

condamnat de Tribunalul Brăila la o pedeapsă de 30 de ani închisoare, atacatorul de la Mall, Marius Valentin Parfenie, trăieşte cu speranţa că va primi o sentinţă mai blândă • potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii instanţei, inculpatul a formulat contestaţie, dosarul urmând să ajungă la Curtea de Apel Galaţi

 

Condamnat la pedeapsa record de 30 de ani închisoare, pentru un cumul de infracţiuni, cele mai grave fiind de tentativă de omor, inculpatul  Marius Valentin Parfenie a formulat deja contestaţie. El speră ca pedeapsa aplicată de prima instanţă - Tribunalul Brăila, să fie redusă la instanţa superioară.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii instanţei, Parfenie a contestat sentinţa la numai o zi de la pronunţare, dosarul urmând să fie trimis la Curtea de Apel Galaţi. Aici se va da condamnarea finală, însă cu siguranţa procesul va fi de durată. Rămâne de văzut dacă atacatorul de la Mall va primi o pedeapsă mai mică, deşi este greu de crezut că se va întâmpla acest lucru, asta ţinând cont de gravitatea faptelor comise. Instanţa superioară va decide!

După cum v-am informat, individul care, în urmă cu un an, a provocat un adevărat “măcel” în parcarea Mall, asta după ce l-a înjunghiat pe vânzătorul unui autoturism şi i-a lovit cu maşina pe doi şoferi Braicar, în zona Zoo, a primit o pedeapsă record. Condamnarea aplicată în primă instanţă, de 30 de ani închisoare, este una care nu s-a mai aplicat vreodată, mai ales pentru infracţiunea de tentativă de omor. Parfenie a comis însă mai multe infracţiuni (tentativă de omor, plus tâlhărie, conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului, tulburarea ordinii şi liniştii publice), astfel că pentru fiecare dintre acestea s-au dat condamnări. În final, după contopirea pedepselor, inculpatul Parfenie a rămas să execute 30 de ani de închisoare.

Fapta de o violenţă extremă a fost comisă în ziua de 11 noiembrie 2018.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro