Mergi la conţinutul principal

Parcare în locul fostului ”turn al groazei”, de lângă blocurile petroliștilor de pe Călărași

* după ce centrala a fost demolată astă toamnă, de câteva zile au început lucrările de amenajare a parcării

 

 

A trebuit să treacă ani și ani de zile până când a fost demolat “turnul groazei”, mai exact coșul de fum al centralei termice dezafectate de la intersecția străzii Ghioceilor cu strada Roșiori, care aparținea de blocurile construite pe vremuri pentru angajații fostei Schele de Petrol. După cum se știe, centrala în cauză ajunsese într-un avansat stadiu de degradare, iar din turnul dezafectat s-au desprins de câteva ori bucăți mari de moloz care au căzut pe mașini parcate în apropiere. Centrala în cauză a fost demolată în toamna anului trecut. În locul său se amenajează o parcare, iar lucrările au început în urmă cu câteva zile. Mai exact, a dispărut gardul metalic în spatele căruia se parcau mai multe autovehicule ale riveranilor, vegetația creștea haotic și servea ca adăpost câinilor. Iar după cum am aflat de la Marius Termegan, șeful Direcției Tehnice a Primăriei, “Parcarea în cauză este una rezidențială, destinată locatarilor de la blocurile amintite. Sunt câteva variante de amenajare a parcării dar  și situația arborilor. Cât privește pe cei ce vin la cumpărături, la piață și supermarket, aceștia își pot parca mașinile aici numai între orele 8-16. Iar comercianților nu li se va permite să blocheze amintita parcare cu «depozitele» lor pe patru roți!”.

Așa să fie și poate că lucrările deja declanșate vor include și dispariția bălții uriașe de apă ce se formează, după ploaie, în parcarea de vizavi, în fața sediului Protecției Copiilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro