Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pandurii Tirgu Jiu - FC National, scor 3-2, in sferturile Cupei Romaniei

Echipa Pandurii Tirgu Jiu s-a calificat, miercuri, in premiera, in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, cu scorul 3-2 (0-1, 2-2), dupa prelungiri, formatia FC National, in sferturile de finala ale competitiei, transmite trimisul MEDIAFAX.
La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost egal 2-2.
Pentru Pandurii au marcat Ilie Iordache, in minutele 51 si 76, ambele din penalti, si Daniel Orac, in minutul 104, in timp ce golurile echipei FC National au fost inscrise de Alin Ilin, in minutul 35, si Erik Lincar, in minutul 89.
FC National a deschis scorul in minutul 35, prin Alin Ilin, care a marcat cu un sut de la aproximativ 22 de metri pozitie centrala.
Pandurii Tirgu Jiu a restabilit egalitatea in minutul 51, prin Ilie Iordache, care a marcat dintr-un penalti dictat de arbitrul Marius Martis in urma unui fault al lui Liviu Rusu asupra lui Daniel Orac.
Ilie Iordache a marcat din nou pentru Pandurii, tot din penalti, in minutul 76, dupa ce a fost faultat in careu de Florentin Dumitru.
Erik Lincar a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj in minutul 89, printr-un sut de la aproximativ 20 de metri.
Golul calificarii echipei Pandurii a fost marcat in minutul 104 de Daniel Orac, care a inscris la coltul scurt de la opt metri lateral stinga.
Cartonase galbene: A. Rus '70 / Lincar '44, Fl. Dumitru '76.
Meciul disputat la Pitesti a fost arbitrat de Marius Martis, ajutat la cele doua linii de Claudiu Tripa si Flaviu Damaschin. Rezerva a fost Adrian Comanescu. Observatorii partidei au fost Gheorghe Nedelescu si Cornel Sorescu.
In minutul 82, antrenorul echipei FC National, Sorin Cirtu, a plecat la vestiare, dupa ce, cu un minut inainte, a avut o discutie cu arbitrul Marius Martis, caruia i-a reprosat unele decizii. El a revenit pe teren la inceputul primei reprize de prelungiri.
La meci au asistat circa 200 de spectatori. De asemenea, a fost prezenti antrenorul echipei nationale de tineret, Emil Sandoi, si presedintele CCA, Gheorghe Constantin.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii