Mergi la conţinutul principal

Pandemia de coronavirus a întrerupt colaborarea Sport Plus – Consiliul Județean Brăila

* decizia de întrerupere a proiectului “Continuitate în voleiul brăilean de performanță” s-a luat după ce Federația Română de Volei a suspendat campionatele juvenile din 2020

 

Clubul Sport Plus Brăila și Consiliul Județean derulau în acest an un proiect ce vizează dezvoltarea voleiului feminin brăilean. Era cel de-al treilea an în care clubul brăilean beneficia de sprijinul CJ Brăila iar obiectivele erau dintre cele mai îndrăznețe și asta în condițiile în care politica acestei grupări sportive este aceea de a depista și forma sportive valoroase numai de pe plan local, adică din municipiul și județul Brăila. Însă pandemia de coronavirus a anulat toate competițiile juvenile din acest an precum și contractul de finanțare cu CJ Brăila.

“Proiectul clubului “Continuitate în voleiul brăilean de performanță” urma să se desfășoare în perioada septembrie-noiembrie 2020 iar  cheltuielile aprobate vizau achiziționarea de echipament sportiv și de materiale sportive, de participare la jocuri amicale și oficiale. Erau, de asemenea, sume de bani alocate pentru alimentație de efort, pentru medicație sportivă și susținătoare de efort. Dar Federația Română de Volei a anunțat că în acest an nu se vor organiza campionate naționale la nivelul copiilor și juniorilor iar în această situație, conform normelor stipulate în cadrul proiectului, am sistat și noi contractul cu CJ Brăila. Acest proiect era foarte important pentru noi deoarece ajuta la dezvoltarea voleiului local, dar trebuie respectată legea”, ne-a declarat  Constantin Baciu, antrenorul și președintele clubului Sport Plus Brăila.

Sursa citată a mai adăugat că pandemia de coronavirus a sistat competițiile oficiale nu și antrenamentele. Și că în momentul în care se vor relua campionatele, voleibalistele de la Sport Plus Brăila vor fi mult mai puternice și vor face o figură frumoasă.

“Pandemia de coronavirus a suspendat campionatele, nu însă și antrenamentele. Noi ne pregătim la sala CSM Brăila după un program riguros. Alții nu se pot bucura de acest privilegiu. Este o mare problemă că nu putem juca partide de volei într-un cadru oficial dar vom încerca în alt mod să redăm motivația optimă fetelor și atunci când vor începe competițiile vom fi mult mai puternici”, a mai spus Constantin Baciu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro