Pandemia a închis call-center-ul Telekom din Brăila ce fusese inaugurat în prezența autorităților locale | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Pandemia a închis call-center-ul Telekom din Brăila ce fusese inaugurat în prezența autorităților locale

* cel puțin asta ne-au declarat surse din administrație în legătură cu call-center-ul Telekom de pe Strada General Eremia Grigorescu nr. 19, la a cărui inaugurare, în 2018, au participat primarul și viceprimarii Brăilei * spațiul zace în prezent neutilizat * la vremea respectivă, autoritățile salutau crearea a 12 noi locuri de muncă la Brăila, cu posibilitatea ca afacerea să se dezvolte

 

Call-Center-ul Telekom din Brăila, de pe Strada General Eremia Grigorescu, care fusese inaugurat în prezența autorităților locale, în 2018, zace în prezent cu lacătul pe ușă, din păcate. Potrivit unor surse din administrație, se pare că de vină pentru această situație este pandemia de coronavirus, care a forțat într-un fel sau altul închiderea spațiului. La vremea inaugurării, aceasta era o altă afacere care crea locuri de muncă la Brăila, între altele pe care autoritățile le-au promovat. De altfel, acest business s-a remarcat în spațiul public după ce manageriatul call-center-ului respectiv a luat decizia de a invita la inaugurare autoritățile publice locale, lucru care a fost criticat și lăudat deopotrivă de către brăileni. Mai precis, pe 15 noiembrie 2018, primarul Marian Dragomir, viceprimarii Doinița Ciocan și Alexandru Jantea au mers la această inaugurare. Era vorba despre firma Honoshib SRL, partener oficial al Telekom, care se lăuda atunci că funcționează în spațiul respectiv de pe str. General Eremia Grigorescu nr. 19, bloc 3A, parter, cu 12 angajați, însă cu precizarea că încerca să se dezvolte și mai mult. Primarul Marian Dragomir a stat de vorbă atunci cu administratorii dar și cu angajații și a precizat că Primăria Brăila sprijină antreprenoriatul, indiferent de dimensiunea afacerii, atât timp cât creează locuri de muncă. Ulterior, primarul a anunțat deschiderea call center-ului și pe pagina personală de Facebook.

Trebuie reamintit că acest episod se întâmpla în contextul în care Primăria Brăila obținuse chiar în săptămâna respectivei inaugurări, două premii importante din partea Asociației Municipiilor din România și a Consiliului Național al întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România: premiul de excelență în susținerea antreprenoriatului, respectiv titlul de Capitală a Antreprenoriatului Românesc. Având în vedere acest aspect, edilul-șef a participat la o serie de inaugurări ale unor afaceri private din Brăila, în condițiile în care a primit invitații, iar un alt exemplu ar fi primul restaurant McDonald's din Brăila, a cărui inaugurare a avut loc în luna decembrie a acelui an.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro