Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paltoane de damă la modă – descoperă hiturile sezonului

Paltoanele de damă sunt articole de vestimentație care nu trebuie să lipsească din garderobele femeilor care iubesc să fie elegante, dar vor în același timp să beneficieze și de un confort termic crescut.

Acestea pot fi găsite într-o gamă variată de modele, culori, materiale, iar alegerea modelului care să îți fie potrivit din toate punctele de vedere trebuie să se facă ținând seama de anumite criterii. Care sunt acele criterii și ce tendințe există în moda actuală în ceea ce privește alegerea paltoanelor potrivite?

Ce modele de paltoane pentru femei sunt la modă?

Simple sau complexe, cu imprimeuri sau fără, realizate din materiale deosebite sau din materialele clasice care oferă un confort și un aspect deosebite, modelele de paltoane dama sunt variate, astfel că și cele mai pretențioase persoane au șansa de a îl alege pe cel potrivit.  

Moda din acest sezon aduce în atenția iubitoarelor de frumos și eleganță paltoane deosebite, trenciuri diverse și geci lungi, care țin cu succes locul unui palton clasic pe vreme rece. Poți alege paltoane cu  croială clasică, în culori variate, de la clasicul negru sau maro la roz pudră, alb, violet sau albastru, precum și trenciuri crem sau albe, pentru ținute lejere și elegante chiar și în cele mai reci zile din an. Paltoanele în carouri au revenit în lumea modei și completează cele mai elegante ținute potrivite pentru zilele reci de toamnă sau chiar iarnă. 

 

Ce materiale sunt potrivite pentru un palton de damă la modă?

Paltoanele din piele de oaie sunt în tendințe de câțiva ani, însă în acest an pare a fi apogeul lor. Acestea vin și cu o noutate – este vorba despre aspectul plușat al paltoanelor confecționate din acest material. Moi, confortabile, în culori și imprimeuri diverse, acest tip de paltoane este preferat în mărime supradimensionată. 

Paltoanele din piele lucioasă sunt, de asemenea, în tendințe, iar alegerea unui articol vestimentar de acest fel îți oferă posibilitatea de a obține eleganța desăvârșită. Alături de o pereche de pantaloni strânși pe picior și cu o pereche de cizme lungi din piele, un palton din piele lucioasă este garanția eleganței absolute. 

Cu un stil specific paltoanelor, gecile parka realizate din puf sau materiale ușoare sunt în acest sezon asortate la cele mai vesele și confortabile ținute. Acestea pot fi găsite pe Answear într-o varietate mare de modele, culori și imprimeuri, cu detalii suplimentare sau fără, ceea ce face posibilă găsirea modelului care să se potrivească stilului personal pe care îl are fiecare femeie iubitoare a frumosului. 

Paltoane lungi sau paltoane scurte – care sunt la modă în acest sezon?

În acest sezon, sunt preferate paltoane lungi sau cele de lungime medie, acestea luând cu succes locul paltoanelor scurte care au fost în tendințe în anii trecuți. Avantajul acestor paltoane este stilul extrem de elegant pe care îl reprezintă, însă în alegerea modelului potrivit trebuie să ții seama și de aspectele de morfologie a corpului, deoarece nu orice model este potrivit pentru persoanele mici de înălțime.
Categorie articol: 
taguri: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii