Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"PAL", prezenta braileana la BIFE - TIMB 2007

In cursul saptaminii viitoare va avea loc deschiderea oficiala a Tirgului International de mobila, decoratiuni interioare, echipamente si SDV-uri pentru exploatarea forestiera si prelucrarea lemnului BIFE - TIMB, eveniment expozitional organizat de catre "Romexpo". Potrivit organizatorului, la acest tirg, ajuns in acest an la editia a XVI-a, s-a inscris, pina in prezent, doar un singur expozant: SC "PAL" SA Braila, spre deosebire de anul trecut cind pe lista participantilor figurau 3 firme locale ("Bin Furni Prod" SRL, "Special Timber" SRL si "Tracon" SRL).
Asa cum a explicat conducerea SC "PAL", participarea companiei la acest eveniment expozitional a devenit o traditie pentru firma, pavilionul in cadrul caruia SC "PAL" urmeaza sa expuna fiind acela de mobila. Concret, firma va expune mobila de bucatarie, mobilier pentru birouri, precum si mic mobilier din pal melaminat.
"Tirgul BIFE TIMB exprima cel mai bine modul in care oferta producatorilor si distribuitorilor de mobila se adapteaza la schimbarea de atitudine a unui segment semnificativ al consumatorilor din Romania care, din multe puncte de vedere, se
indreapta catre comportamentul consumatorului din societatile
avansate economic", se arata intr-un comunicat de presa al
"Romexpo". La aceasta manifestare expozitionala participa peste 500 de firme, din tara (433 de societati) si din strainatate (17 tari: Austria, Bulgaria, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Japonia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Serbia Muntenegru, Spania, Turcia si Ungaria). Pe toata perioada tirgului, "Romexpo" mai organizeaza o serie de manifestari conexe ce vor avea loc in salile Complexului Expozitional "Romexpo".
Important de mentionat este ca la editia din 2005 doar doua firme din Braila au participat la acest tirg: "PAL" SA si "Romava" SA.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii