Mergi la conţinutul principal

Până să iasă din puşcărie, Stancu mai are de aşteptat

Deţinutul Stancu nu poate pleca încă de la puşcărie. Mai are de aşteptat o săptămână până va afla dacă merge acasă. Ieri, judecătorii de la Tribunalul Vrancea au dispus amânarea pronunţării în cazul contestaţiei privind cererea de liberare condiţionată. După cum ne-a informat Biroul de informare şi relaţii publice al instanţei vrâncene, în dosarul nr.1.076/231/2016, privind pe contestatorul Gheorghe Bunea Stancu - instanţa stabileşte pronunţarea la 09.03.2016.
Reamintim că, iniţial, judecarea contestaţiei formulate de Stancu împotriva soluţiei Judecătoriei Focşani, care a respins cererea de liberare condiţionată, la începutul lunii februarie, era programată în ziua de 29 februarie. Tribunalul Vrancea a dat însă termen pe 2 martie, pentru legala constituire a completului de judecată. Acum s-a amânat din nou. Cert este că prima instanţă a ajuns la concluzia că Stancu nu s-a reabilitat şi trebuie să mai stea o perioadă în spatele gratiilor. În seara de 2 aprilie 2015, acesta a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost condamnat la 3 ani închisoare în dosarul „Mită la PSD".
Celelalte două dosare aflate pe rolul Tribunalului Vrancea, în care Stancu "luptă" cu Direcţia Naţională Anticorupţie, au ambele termen de judecată pe 18 martie. Ar putea veni noi condamnări în aceste dosare de corupţie. Rămâne de văzut când.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro