Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oricui i-ar placea sa antreneze echipa Real Madrid

Tehnicianul echipei Poli Timisoara, Gheorghe Hagi, a declarat, marti, ca "niciodata nu se stie unde poti ajunge", raspunzind astfel unei intrebari referitoare la posibilitatea de a antrena intr-o zi formatia Real Madrid, informeaza Terra Deportes.
Fostul capitan al nationalei Romaniei a spus ca nu stie ce ii va oferi viitorul profesional, insa a afirmat: "Cui nu i-ar placea sa antreneze pe Real Madrid?".
Hagi a insotit-o pe Esperanza Aguirre, presedintele Comunitatii din Madrid, in timpul unei vizite oficiale in Romania, unde a impartit materiale sportive trimise de clubul Real Madrid la un colegiu romano-spaniol.
Gheorghe Hagi a facut referire si la situatia actuala a Realului: "Suntem la inceputul anului, este devreme, dar trebuie sa recunoastem ca Barcelona este intr-o forma mai buna".
Terra Deportes noteaza ca Hagi a mentinut relatii de prietenie cu unii dintre fostii sai colegi din perioada in care a evoluat Spania. ''Am pastrat relatiile cu fostii mei colegi, cum ar fi Butragueno, Michel si Chendo. Cind ma duc in vacante ma intilnesc cu ei, iar unii au fost si la meciul meu de retragere", a spus Hagi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii