Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Organizatia ecologica "Eco - Alpex 024", cistigatoare in cadrul Programului National "Natura Romaniei"

Proiectul "Campanie comunitara pentru colectarea selectiva a deseurilor reciclabile", coordonat de organizatia "Eco - Alpex 024" Braila, a fost declarat cistigator al competitiei nationale "Natura Romaniei - Initiativa pentru Responsabilitate Sociala a Corporatiilor".
Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Primaria Braila si raspunde preocuparilor majore pe care aceasta le manifesta in gasirea celor mai eficiente solutii de participare a cetatenilor si societatilor comerciale la problemele comunitatii. "Prin intermediul acestui proiect organizatia ecologica «Eco-Alpex 024» sustine, in mod direct, rezolvarea problemelor comunitatii, privitoare la protejarea mediului inconjurator. Vom realiza materiale informative pentru cetateni, brosuri, pliante, materiale promotionale, care vor fi distribuite in cadrul intilnirilor noastre periodice, pentru informarea cetatenilor, pentru ca in final, sa reusim sa-i determinam sa participe in mod activ la protejarea si pastrarea unui mediu curat. Intentionam sa atragem in jurul nostru asociatiile de proprietari, care pot valorifica cu succes fondurile obtinute din reciclarea deseurilor, si in acest scop, vom pune un mare accent pe analiza studiilor de caz si a exemplelor de succes", a declarat Cornel Apostol, presedintele organizatiei "Eco - Alpex 024".
Proiectul este finantat cu suma de 45.585 euro, prin Programul PHARE - Consolidarea Societatii Civile din Romania, componenta Adoptarea si Implementarea Acquis-ului Comunitar in Domeniul Protectiei Mediului, Protectiei Consumatorului si al Dezvoltarii Socio-economice, si este co-finantat cu suma de 6.050 de euro, bani proveniti de la REC Romania, ECO-ROM Ambalaje S.A., Asociatia "Salvati Dunarea si Delta" si Academia Catavencu. "Initiativa noastra va fi sprijinita de principalul nostru partener de proiect, in speta Primaria Municipiului Braila, care pe linga rolul de cofinantator al contributiei locale, il va avea si pe acela de a fi alaturi de noi in organizarea si desfasurarea activitatilor de educare si constientizare a colaboratorilor cu privire la problematica protejarii mediului inconjurator", a mai precizat Cornel Apostol.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii