Mergi la conţinutul principal

Organizaţiile din PSD Brăila, sub lupa conducerii judeţene

• întrebat ce se mai întâmplă în PSD Brăila după alegerile Europarlamentare care s-au încheiat de curând, preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Ion Rotaru, a afirmat că au fost demarate o serie de analize • şeful social-democraţilor a precizat că se vor lua măsuri acolo unde acestea se impun

 

Deşi au ieşit pe primul loc în topul preferinţelor electoratului din judeţul Brăila, PSD-iştii nu au obţinut, totuşi, la Alegerile Europarlamentare din 26 mai, procentele cu care erau obişnuiţi, în special pe municipiu, unde Pro România a avut un scor un pic mai mare. Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” şi întrebat ce se mai întâmplă la nivelul organizaţiei judeţene a social-democraţilor după scrutinul care tocmai s-a încheiat, preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru a afirmat că toate filialele au demarat analize. În urma acestora, se va trage o concluzie finală şi se vor lua şi măsuri, a mai punctat Rotaru.

“Noi am avut o discuţie în cadrul Conferinţei Extraordinare în care s-a prezentat o informare privind rezultatele obţinute la alegeri. Dar de atunci au început analizele în fiecare organizaţie din judeţ privind desfăşurarea alegerilor, rezultatul pe care l-a obţinut fiecare, stabilirea cauzelor pentru care unele organizaţii au scăzut, precum şi ce măsuri urmează să se ia. Şi în funcţie de analiza care se face la nivelul fiecărei organizaţii vom ajunge la o concluzie finală, urmând să realizăm un plan de măsuri în funcţie de datele din fiecare organizaţie şi eventual vom acţiona dacă şi unde se impune”, a declarat Rotaru.

Sursa citată a precizat că nu a fost fixat un termen pentru încheierea acestor analize la nivelul filialelor, însă a subliniat că decizia a vizat ca procedura să se deruleze cât mai repede. Chiar şi aşa, Rotaru a recunoscut că este o perioadă delicată, în care oamenii îşi iau concedii. De asemenea, a dorit să amintească faptul că PSD-iştii au  la acest sfârşit de săptămână un Congres la nivel Naţional, ceea ce a schimbat oarecum priorităţile.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro