Mergi la conţinutul principal

Orășelul Copiilor din Parcul Monument, modernizat și fără garduri

* primarul Marian Dragomir a anunțat, recent, că au fost demolate toate instalațiile vechi din Orășelul Copiilor, astfel că la primăvară vor începe lucrările de modernizare * potrivit edilului-șef, parcul de joacă va avea în continuare intrare gratuită și nici nu va mai fi delimitat cu garduri inestetice

 

Orășelul Copiilor din Parcul Monument se pregătește să capete un cu totul alt aspect. Asta a promis primarul Marian Dragomir, în cadrul unei conferințe de presă recente, precizând că deja au fost scoase din uz toate instalațiile vechi și că la primăvară se estimează începerea lucrărilor de modernizare. Acesta a precizat totuși că noul Orășel al Copiilor va rămâne cu intrare gratuită și nici nu va mai fi împrejmuit cu un gard inestetic, așa cum a fost până nu demult. Dragomir a subliniat că spațiul va fi împărțit pe categorii de vârstă.

”Au fost demolate toate instalațiile vechi de la Orășelul Copiilor și, în primăvară, societatea constructoare va începe lucrările acolo. Orășelul Copiilor va fi realizat pe categorii de vârstă. Cu zonă de fitness, tracțiune pentru că avem Parcul Monument în vecinătate. Dar și cu parc de skate. Contractul este semnat. Zona a fost curățată acolo efectiv. Va fi o delimitare pur și simplu estetică. Nu vor mai exista garduri cum erau acelea și cu siguranță nu va fi intrare cu taxă, ca pe vremuri. Va fi accesul liber!”, a declarat Dragomir.

Primarul a adăugat că delimitarea Orășelului Copiilor se va face pe modelul celorlalte parcuri de joacă din oraș, recent modernizate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro