Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opt sahisti de la Orizont 64 sint prezenti la nationalele de la Amara

In perioada 12-20 aprilie, la Amara se desfasoara Campionatele Nationale de sah pentru copii si juniori, competitie la care participa si opt reprezentanti ai clubului brailean "Orizont 64". Incepind din acest an se vor acorda premii si la categoria de virsta 8 ani, grupa in care Gabriel Dragos Cristache are mari sanse de a se numara printre medaliati. Cristache si colegul lui de la categoria de virsta 12-14 ani, Daniel Dragos Martian participa la toate sectiunile din acest an, iar alti sase sportivi de la "Orizont 64", Adrian Gojan, Ciprian Tiganoiu, Bogdan Capatina, Gabriel Voicu, Danut Mocanu si Eros Teodorescu vor intra in concurs doar la sah rapid, sah blitz si dezlegari de probleme din domeniul sportului mintii. Cei opt sportivi sint insotiti de vicepresedintele clubului, Ionel Balcan, candidat maestru in sah.
La competitia de la Amara, la categoria de virsta 8-10 ani participa si reprezentantul clubului CSO Ianca, Ioan Birgaoanu, sahist format de instructorul Iulian Preda.

"Festivalul sahului brailean" a ajuns la a VII-a editie

Cel mai mare turneu de sah rapid din sud-estul tarii, "Festivalul sahului brailean" isi va derula anul acesta cea de a VII-a editie, in perioada 16-17 iunie, si ca de obicei competitia va cuprinde un turneu principal si unul pentru copii pina in 10 ani.
Openul se va desfasura in sistem elvetian, pe durata a 9 runde, iar suma totala a premiilor se va situa in jurul a 6000 RON.
"Sint foarte bucuros ca prin sprijinul managerului general al SC Drumuri si Poduri, Viorel Balcan, am putut pastra vie traditia acestui turneu de sah. Ca de obicei vom pregati nenumarate surprize placute concurentilor. Vor fi acordate multe premii si ca un stimulent pentru sahistii de clasa, primii cinci mari maestri care se vor inscrie in concurs vor primi gratuit cazare si masa. Pentru cei mai buni copii si juniori se vor acorda, de asemenea, stimulente", a declarat Ionel Balcan, directorul de concurs.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii