Mergi la conţinutul principal

Opt locuri de subofiţer operativ principal, pe durată determinată, la Jandarmerie

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila organizează şi desfăşoară procedura de ocupare, fără concurs, prin încadrare directă sau rechemare în activitate pentru ocuparea posturilor

 

Sunt disponibile 8 posturi de subofiţer operativ la Jandarmeria Brăila. Se fac angajări din sursă externă. Angajările se fac pentru perioada stării de alertă din cauza Covid-19.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila organizează şi desfăşoară procedura de ocupare, fără concurs, prin încadrare directă sau rechemare în activitate pentru ocuparea unui număr de 8 locuri de subofiţer operativ principal, pe durată determinată, ce nu poate depăşi 30 de zile de la data încetării stării de alertă. “În perioada următoare, Jandarmeria Brăila are în atenţie încadrarea unui număr de 8 subofiţeri operativi, astfel: 2 posturi la Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, iar 6 posturi la Detaşamentul 3 Jandarmi Oprişeneşti, din care 3 sunt şi de conducător auto. Candidaţii care îndeplinesc condiţiile de participare şi ale căror dosare de recrutare sunt complete şi corect întocmite, vor fi planificaţi la interviu. Interviul se va desfăşura la sediul IJJ Brăila, conform graficului activităţilor, în baza planificării ce va fi afişată pe site-ul unităţii”, se arată în comunicatul transmis de jandarmeria Brăila.

Cererile de înscriere se depun până la data de 08.11.2020, ora 16.00, la sediul unităţii, din municipiul Brăila, str. Industriei, nr. 1.

Informaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului sunt postate pe site-ul instituţiei: http://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html sau pot fi obţinute de la Biroul Resurse Umane, la numărul de telefon: 0239.619.380 interior 24407 sau 24535, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro