Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opt formatii s-au inscris in Liga a III-a la fotbal in sala

Pregatirile pentru editia de campionat 2006-2007 a Ligii a III-a brailene la fotbal in sala au intrat in linie dreapta. S-au inscris opt echipe si s-a organizat deja o sedinta cu toti reprezentantii acestor participante, prilej cu care s-a facut si tragerea la sorti a meciurilor, urmind ca pe 3 noiembrie sa se deruleze prima etapa. Pe lista de start figureaza echipele Prod Romario, Blazer, Monolit, Akcent, Sporting, Amicii Boys, echipa Politiei de Frontiera si Forta, lista pentru inscrieri urmind a se inchide la finalul acestei saptamini.
"Dupa numele jucatorilor care compun cele opt echipe inscrise pina acum sint tentat sa cred ca editia care va incepe in curind va fi una foarte puternica. Noi inca mai asteptam si alte formatii sa participe in campionat. Nu este o data limita, insa nici nu putem prelungi prea mult perioada deoarece sint destule lucruri de pus la punct inaintea startului turului de campionat", a tinut sa precizeze Gheorghe Stefan, secretarul Comisiei Judetene de fotbal in sala.
Campionatul Ligii a III-a la fotbal in sala se va disputa in sistemul tur-retur fiind posibila si organizarea unui turneu play-off pentru stabilirea campioanei. Echipa care va cistiga competitia va promova direct in Liga a II-a.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii