Mergi la conţinutul principal

Operatorul de termoficare ar vrea sa administreze Asociatiile de Proprietari

Conducerea SC "CET" Braila si-a declarat disponibilitatea de a se implica in administrarea asociatiilor de proprietari din municipiu. Declaratia apartine directorului general al societatii, Ionel Patrascu. "In acest sens, vom astepta solicitari in scris din partea asociatiilor de proprietari, iar cele care vor dori sa colaboreze cu noi va trebui sa incheie cu societatea un contract de prestari servicii", ne-a declarat Patrascu. In ceea ce priveste costurile, directorul "CET" a precizat ca tariful pe care il va percepe unitatea nu va depasi cuantumul cheltuielilor lunare aferente personalului angajat al unei asociatii de proprietari. El a mai spus ca propunerea de preluare a contabilitatii si calculul intretinerii pentru apartamentele din oras a fost formulata in contextul in care tot mai multi proprietari se pling de modul defectuos in care la unele asociatii de proprietari conducerile acestora isi fac treaba si respecta prevederile legale in ceea ce priveste calcularea intretinerii. "Unitatea are personal specializat care ar putea prelua o astfel de activitate fara nici un efort suplimentar si am speranta ca daca vor intra in colaborare cu noi citeva asociatii, exemplul lor va fi urmat si de altele, pentru ca rezultatele se vor vedea imediat", a mai punctat Patrascu.
De mentionat este ca societatea "CET" nu este la prima incercare de acest gen, o propunere identica fiind lansata cu aproape 4 ani in urma. Desi a facut mare vilva, propunerea a ramas fara ecou intrucit doar o singura asociatie de proprietari s-a aratat initial interesata de propunerea SC "CET", insa nici aceea nu a finalizat intentia de colaborare cu operatorul de termoficare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu