Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Omul si neomul politic al saptaminii

Incepind din aceasta luna, la fiecare final de saptamina, ii vom evidentia pe politicienii sau persoanele cu functii in administratia locala care s-au remarcat, din punctul nostru de vedere, la modul pozitiv, dar si la cel negativ prin declaratiile sau actiunile lor. Nu de alta, dar experienta ultimilor ani ne-a aratat ca, in fiecare saptamina, sint comentarii sau fapte laudabile ale alesilor nostri, dar si afirmatii sau actiuni de tot risul.

* Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila

Gheorghe Bunea Stancu a obtinut, zilele trecute, aprobarea Guvernului pentru o HG prin care se transfera in proprietatea si administrarea CJ aeroportul de la Ianca. Stancu nu a oferit, deocamdata, prea multe detalii cu privire la intentiile sale pentru utilizarea acestui obiectiv, pe motiv ca trebuie sa discute cu specialistii, inainte de a avansa orice idei: "Zilele acestea, urmeaza sa il preluam pe proces-verbal si va trebui sa facem ceva foarte urgent pentru a-l pune in valoare din punct de vedere al avioanelor private si poate al elicopterelor, sa vedem, ca nu sint eu specialist. Pina nu il preluam in proprietatea si administrarea CJ Braila, nu putem da mai multe amanunte. Poate ca vom gindi acest aeroport nu doar pentru avioane particulare si elicoptere, ci si pentru dezmembrari, adica sa dam de munca oamenilor din orasul Ianca".

* Gheorghe Bunea Stancu, presedintele PSD Braila

Presedintele PSD Braila nu este deloc dornic sa-si sprijine candidatul la Primaria municipiului si nu se fereste sa arate acest lucru. Stancu a explicat, in aceasta saptamina ca, din punctul sau de vedere, candidatul Viorel Balcan trebuie sa se promoveze singur si sa bage bani grei in campania sa, dat fiind ca el este cel interesat sa fie ales: "Cu ce sa-l promovez eu? Se promoveaza singur! Daca vrei sa fii primar, trebuie doua lucruri esentiale: unul, sa ai sustinerea partidului - ceea ce am anuntat ca are - si in al doilea rind, trebuie sa te zbati, sa fii cunoscut, sa pui bani la greu, pentru ca nu poti sa iesi primar daca nu faci o campanie deosebita, iar partidul nostru nu este asa de bogat. Ca sa-l dai deoparte pe Cibu trebuie ceva bani".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii