Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olimpicii braileni pleaca in excursie pe litoralul bulgaresc

Ieri, in sala de conferinte a Teatrului "Maria Filotti", a avut loc festivitatea de premiere a olimpicilor braileni si a profesorilor acestora. Braila a obtinut in acest an 93 de premii si mentiuni la olimpiadele si concursurile nationale, 41 de premii I, II si III si 52 de mentiuni si premii speciale.
Inspectorul scolar general Lilliana Tudoran i-a felicitat pe elevi pentru performantele lor si a multumit pentru efortul depus, atit elevilor, cit si profesorilor, dar si parintilor care i-au sustinut pe elevi. "Saptamina luminata, o saptamina de vacanta, a adus pentru judetul Braila cele mai bune rezultate din ultimii ani: 93 de premii si mentiuni obtinute de elevi sub indrumarea a 80 de cadre didactice. Aceste performante ne arata ca invatamintul brailean este pe un drum corect si ca exista preocupari pentru perfectionare si autodepasire din partea elevilor, profesorilor si parintilor. Inspectoratul Scolar a considerat ca aceste eforturi trebuie rasplatite si ofera celor 93 de elevi o excursie pe litoralul bulgaresc si diplome de excelenta", a spus inspectorul scolar general Lilliana Tudoran. La aceasta veste intreaga asistenta a fost surprinsa, iar elevii s-au bucurat foarte tare ca vor avea parte de un asemenea cadou.
A urmat apoi inminarea diplomelor de excelenta si felicitarile oferite personal de inspectorul general Lilliana Tudoran tuturor olimpicilor si profesorilor care i-au pregatit. Excursia pe litoralul bulgaresc se va realiza intr-unul din week-end-urile urmatoare, cit mai curind posibil, a spus prof. Maria Stefan, inspectorul responsabil cu imaginea din ISJ.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii