Skip to main content

Olimpicii braileni pleaca in excursie pe litoralul bulgaresc

Ieri, in sala de conferinte a Teatrului "Maria Filotti", a avut loc festivitatea de premiere a olimpicilor braileni si a profesorilor acestora. Braila a obtinut in acest an 93 de premii si mentiuni la olimpiadele si concursurile nationale, 41 de premii I, II si III si 52 de mentiuni si premii speciale.
Inspectorul scolar general Lilliana Tudoran i-a felicitat pe elevi pentru performantele lor si a multumit pentru efortul depus, atit elevilor, cit si profesorilor, dar si parintilor care i-au sustinut pe elevi. "Saptamina luminata, o saptamina de vacanta, a adus pentru judetul Braila cele mai bune rezultate din ultimii ani: 93 de premii si mentiuni obtinute de elevi sub indrumarea a 80 de cadre didactice. Aceste performante ne arata ca invatamintul brailean este pe un drum corect si ca exista preocupari pentru perfectionare si autodepasire din partea elevilor, profesorilor si parintilor. Inspectoratul Scolar a considerat ca aceste eforturi trebuie rasplatite si ofera celor 93 de elevi o excursie pe litoralul bulgaresc si diplome de excelenta", a spus inspectorul scolar general Lilliana Tudoran. La aceasta veste intreaga asistenta a fost surprinsa, iar elevii s-au bucurat foarte tare ca vor avea parte de un asemenea cadou.
A urmat apoi inminarea diplomelor de excelenta si felicitarile oferite personal de inspectorul general Lilliana Tudoran tuturor olimpicilor si profesorilor care i-au pregatit. Excursia pe litoralul bulgaresc se va realiza intr-unul din week-end-urile urmatoare, cit mai curind posibil, a spus prof. Maria Stefan, inspectorul responsabil cu imaginea din ISJ.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu