Mergi la conţinutul principal

Olimpiada Nationala a Sportului Scolar

Etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS), la fotbal, competitie rezervata echipelor liceelor din municipiul si judetul Braila a fost cistigata de formatia Gr. Sc. Constantin Brincoveanu.
La aceasta editie s-au inscris 15 echipe care au fost impartite in
patru grupe, iar cistigatoarele lor Gr. Sc. C. D. Nenitescu, Gr. Sc. Constantin Brincoveanu, Liceul teoretic Panait Cerna si C.N. Gheorghe Munteanu Murgoci au intrat in faza finala unde s-a jucat sistem turneu.
Pe terenul sintetic de la baza Pescarusul, echipa Gr. Sc. Constantin Brincoveanu pregatita de profesorul Mihai Dan Gheorghita a cistigat toate cele trei meciuri si in calitate de campioana judeteana a ONSS s-a calificat pentru faza de zona care se va derula la Constanta in luna martie.
Toate echipele au primit diplome, iar la finalul competitiei au mai fost oferite trei premii individuale. Laurentiu Neagu (Gr. Sc. C. D. Nenitescu) a fost desemnat cel mai bun portar, Ionel Mares (Gr. Sc. Constantin Brincoveanu) cel mai tehnic jucator, iar Silviu Caloian (C. N. Gh. M. Murgoci), cu 14 goluri marcate, golgeterul turneului.
"Nivelul competitiei a fost mai ridicat anul acesta, insa din punctul meu de vedere ar fi fost mult mai bine daca aceasta competitie ar fi fost rezervata doar jucatorilor nelegitimati. Totul s-a desfasurat in conditii optime si trebuie sa multumim pe aceasta cale atit AJF-ului, care ne-a ajutat cu arbitrii, cit si Inspectoratului Scolar Judetean" a tinut sa precizeze Bogdan Grigore, profesorul care a raspuns de organizarea acestei competitii din partea ISJ.

Clasamentul final:
1. Gr. Sc. Constantin Brincoveanu (profesor: Mihai Dan Gheorghita) - 7 puncte, 2. Gr. Sc. C. D. Nenitescu (profesor: Ionel Balaban) - 6 puncte, 3. C. N. Gh. M. Murgoci (profesor; Florentin Cimpoaie) - 4 puncte, 4. Liceul teoretic "Panait Cerna" (profesor: Titi Bajarca) - 0 puncte.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu