Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olimpiada Nationala de Muzica - faza zonala, la Braila

Astazi, de la ora 9.30, la Teatrul "Maria Filotti" are loc deschiderea etapei zonale a Olimpiadei Nationale de Muzica pentru clasele a III-a - a VIII-a, care se va desfasura in perioada 16 - 18 martie.
Sint inscrisi 113 elevi din judetele: Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman si Tulcea, pentru sectiunile: pian, vioara, corzi grave si suflatori percutie. Concurentii vor evolua la: Teatrul "Maria Filotti", la Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu", la Muzeul Brailei, la Liceul de Arta "Hariclea Darclee" si la Cercul Militar.
Presedintele onorific al juriului este prof. univ. dr. Dan Dediu de la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, presedinte executiv este inspectorul scolar Dorin Sipos, iar vicepresedinte prof. Adrian Simion, directorul Liceului de Arta "Darclee". Premierea si gala laureatilor va avea loc pe 17 martie, de la ora 9.30, la Teatrul "Maria Filotti".
Evenimentul este sponsorizat de: Allianz Tiriac, Rotary Club,
General Fluid, Davex Agro Tichilesti, Colegiul Consilierilor Juridici,
Chimar Com, Mirela Com, Imbro Trade, Natural Vit, Vivaco, BGD
Impex, Bella Italia, Chira Chiralina, Irish Pub, Caruz si Braicar.
Directorul Liceului de Arta, prof. Adrian Simion, multumeste si tuturor institutiilor care l-au sprijinit: Teatrului "Maria Filotti", Scolii Populare de Arta "Vespasian Lungu", Cercului Militar, Muzeului Brailei, viceprimarului Lucian Tilea si secretarului Consiliului Judetean, Nicu Filote.
Olimpiada este organizata de Liceul de Arta, Inspectoratul Scolar, Ministerul Educatiei si Teatrul "Maria Filotti".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii