Mergi la conţinutul principal

Olimpiada Nationala de Muzica - faza zonala, la Braila

Astazi, de la ora 9.30, la Teatrul "Maria Filotti" are loc deschiderea etapei zonale a Olimpiadei Nationale de Muzica pentru clasele a III-a - a VIII-a, care se va desfasura in perioada 16 - 18 martie.
Sint inscrisi 113 elevi din judetele: Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman si Tulcea, pentru sectiunile: pian, vioara, corzi grave si suflatori percutie. Concurentii vor evolua la: Teatrul "Maria Filotti", la Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu", la Muzeul Brailei, la Liceul de Arta "Hariclea Darclee" si la Cercul Militar.
Presedintele onorific al juriului este prof. univ. dr. Dan Dediu de la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, presedinte executiv este inspectorul scolar Dorin Sipos, iar vicepresedinte prof. Adrian Simion, directorul Liceului de Arta "Darclee". Premierea si gala laureatilor va avea loc pe 17 martie, de la ora 9.30, la Teatrul "Maria Filotti".
Evenimentul este sponsorizat de: Allianz Tiriac, Rotary Club,
General Fluid, Davex Agro Tichilesti, Colegiul Consilierilor Juridici,
Chimar Com, Mirela Com, Imbro Trade, Natural Vit, Vivaco, BGD
Impex, Bella Italia, Chira Chiralina, Irish Pub, Caruz si Braicar.
Directorul Liceului de Arta, prof. Adrian Simion, multumeste si tuturor institutiilor care l-au sprijinit: Teatrului "Maria Filotti", Scolii Populare de Arta "Vespasian Lungu", Cercului Militar, Muzeului Brailei, viceprimarului Lucian Tilea si secretarului Consiliului Judetean, Nicu Filote.
Olimpiada este organizata de Liceul de Arta, Inspectoratul Scolar, Ministerul Educatiei si Teatrul "Maria Filotti".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu