Mergi la conţinutul principal

Olimpiada Naţională de Industrie Textilă şi Pielărie şi-a desemnat câştigătorii

• festivitatea de premiere a avut loc joi, în Aula Universităţii “Constantin Brâncoveanu” • pe lângă premiile oferite de Ministerul Educaţiei, Primăria Brăila a oferit câte o tabletă olimpicilor clasaţi pe locul I

 

Olimpiada Naţională de Industrie Textilă şi Pielarie, găzduită de judeţul nostru în perioada 24-28 aprilie, s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare. Joi, în Aula Universităţii “Constantin Brâncoveanu”, cei mai buni elevii participanţi la competiţie au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute.

La festivitatea de premiere au participat elevi, cadre didactice, membrii Comisiei Centrale, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila şi primarul Marian Dragomir.

Olimpiada a reunit 44 de elevi din 28 de judeţe, 24 de clasa a XI-a şi 20 de clasa a XII-a, de la liceele cu profil tehnic, iar la final s-au acordat şase premii şi şase menţiuni. La clasa a XI-a, pe primul loc s-a clasat Luca Teodora de la Liceul Tehnologic nr. 1 Dobreşti, judeţul Bihor, iar la clasa a XII-a, premiul I a fost câştigat de Diana Iacobuţi de la Liceul Tehnologic Nisiporeşti, judeţul Neamţ.

Valoarea totală a premiilor oferite de Ministerul Educaţiei a fost de 1.090 lei. De asemenea, elevii au fost “răsfăţaţi” şi cu premii din partea Primăriei Brăila care a oferit o tabletă ocupanţilor locului I. Bibilioteca “Panait Istrati” a oferit premii în cărţi tuturor participanţilor.

Pe parcursul desfăşurării olimpiadei, elevii au uitat pentru o zi de emoţiile concursului şi s-au recreat vizitând faleza Dunării, Muzeul Brăilei, Centrul de Creaţie, fabrica de confecţii “Braiconf” şi s-au plimbat cu nava Borcea pe Dunăre. 

Olimpiada Naţională de Industrie Textilă şi Pielărie a fost organizată de Ministerul Educaţiei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, Primăria Brăila, Liceul Tehnic “Ed. Nicolau”, în colaborare cu Teatrul “Maria Filotti” Brăila şi Universitatea “Constantin Brâncoveanu” Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro