Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu va merge in Anglia sa urmareasca pe Middlesbrough

Antrenorul formatiei Steaua, Cosmin Olaroiu, a declarat, marti, ca va merge in Anglia sa urmareasca unul dintre jocurile pe care viitoarea adversara a Stelei din semifinalele Cupei UEFA, Middlesbrough, le va disputa in competitiile interne pina la meciul tur, de pe 20 aprilie, de la Bucuresti.
"Voi merge in Anglia sa vad la fata locului pe Middlesbrough la unul din meciurile pe care le au in campionat", a declarat Olaroiu.
Middlesbrough va disputa trei jocuri pina la meciul tur cu Steaua: miercuri, in Cupa Angliei, cu Charlton, simbata, in deplasare, la Portsmouth si cu West Ham United, doua zile mai tirziu, pe teren propriu, ultimele doua jocuri fiind programate in campionat.
"McClaren (n.r. antrenorul formatiei Middlesbrough) a odihnit cinci jucatori in meciul cu Newcastle, din weekend, (n.r. scor 1-2), iar faptul ca si-a permis sa piarda un meci pentru a-i avea odihniti pe acei jucatori spune multe despre interesul lor pentru Cupa UEFA si Cupa Angliei", a precizat Olaroiu.
Tehnicianul formatiei "ros-albastre" a apreciat faptul ca Steaua are parte de o saptamina pentru a pregati jocul cu Middlesbrough, de la Bucuresti. "Dupa meciul cu Poli Iasi, avem timp sa pregatim cum trebuie meciul cu Middlesbrough. Am jucat din trei in trei zile pina acum, iar acum avem timp sa ne odihnim", a conchis Cosmin Olaroiu.
Antrenorul FC Steaua spera ca Victoras Iacob sa fie apt de joc pentru jocul retur, din Anglia, din semifinalele Cupei UEFA. "Recuperarea lui Iacob a evoluat foarte bine pina in prezent. Insa depinde de organismul lui daca se va reface pina la ora returului de la Middlesbrough. Este un jucator foarte important, iar refacerea sa ar fi un lucru foarte bun pentru echipa, insa nimeni nu se poate asigura ca el va fi bun de joc la ora meciului", a declarat Olaroiu.
Prima mansa a semifinalei Cupei UEFA dintre Steaua si Middlesbrough, va avea loc, pe 20 aprilie, de la ora 20.30, pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv Lia Manoliu, returul urmind sa se dispute pe 27 aprilie, de la ora 22.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii