Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu spune ca Steaua nu va juca pentru a apara rezultatul din tur

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Steaua nu va aborda meciul cu Heerenveen, din mansa secunda a 16-imilor Cupei UEFA, cu gindul de a apara avantajul din partida tur, cistigata cu scorul de 3-1.
"Plecam de la 0-0 si cel mai important este sa inscriem. Cind vom marca, sansele noastre vor creste substantial. Vom intra pe teren cu ideea de a inscrie, nu de a apara rezultatul. Am incredere in jucatori si cred ca vor incerca sa faca un meci bun, pentru a multumi publicului", a afirmat Olaroiu.
Tehnicianul stelist a mentionat ca Heerenveen vine la Bucuresti cu gindul de a lupta pentru calificare, chiar daca in urma rezultatului din tur Steaua este favorita. "Heerneveen ne poate pune in dificultate. Sta in caracterul si educatia acestor tari sa joace pina la ultimul fluier al arbitrului si sa creada in sansa lor", a subliniat antrenorul echipei Steaua.
Cosmin Olaroiu a mentionat ca a discutat cu jucatorii despre faptul ca numarul mare de spectatori care vor asista la meciul cu Heerenveen reprezinta o responsabilitate in plus pentru ei. De asemenea, tehnicianul stelist crede ca si daca Heerenveen nu va alinia prima echipa in partida de joi, fotbalistii care vor fi introdusi pe teren vor fi cu atit mai periculosi, cu cit vor incerca sa demonstreze antrenorului ca au meritat increderea ce li s-a acordat. "Ca sistem de joc, nu cred ca vor schimba prea multe, dar cred ca vor alege un alt mod de a juca. Daca vom fi la fel ca in meciul tur nu vom avea probleme. Probabil Hansen va juca in locul lui Bosvelt, suspendat", a comentat Olaroiu.
Tehnicianul stelist a mai spus ca singura problema medicala din lotul Stelei inaintea returului cu Heerenveen o are fundasul Sorin Ghionea, care a acuzat o serie de dureri lombare, insa se spera ca acesta va fi recuperat in timp util.
Olaroiu a mentionat ca, potrivit statisticii realizate de FC Steaua, Banel Nicolita are doua cartonase galbene, in timp ce in cea a UEFA figureaza doar cu unul. Steaua a trimis o scrisoare la forul european si va primi un raspuns pina la ora meciului.
Antrenorul fomatiei Steaua a declarat ca se va hotari asupra unei formule de start abia in ziua jocului cu Heerenveen. "Am deja o idee, dar mai pot aparea probleme. Trebuie sa cistige echipa, nu pentru ca este primul meci al meu in Bucuresti. Trebuie sa joace bine si sa aiba consistenta in joc", a explicat Olaroiu.
Cosmin Olaroiu a precizat ca se va gindi la viitorul adversar al Stelei in Cupa UEFA abia dupa incheierea partidelor din 16-imile Cupei UEFA. "Miine, de la ora 21.00, o sa ma gindesc daca e Alkmaar sau Betis, dupa ce joaca si ei. Pina atunci nu am preferinte. Poti fi favorit si sa nu te califici si invers. Betis si Alkmaar sint doua echipe diferite, fiecare cu atuurile si problemele ei. Pina la meciul cu Betis sau cu Alkmaar se mai pot schimba multe lucruri", a subliniat Olaroiu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii