Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu: Mai avem putin pina sa devenim o echipa de top

Steaua mai are putin pina sa devina o echipa de top, a declarat, joi, antrenorul Cosmin Olaroiu, pe Aeroportul International "Henri Coanda", la intoarcerea din Olanda, unde a cistigat, cu scorul de 3-1, partida tur din 16-imile Cupei UEFA, in compania gruparii SC Heerenveen.
"E normal ce au declarat olandezii, pentru ca echipe de top sint Barcelona, Chelsea, Juventus, Milan. Sintem o echipa de top in devenire. Mai avem putin ca sa ajungem o echipa de top", a spus Olaroiu.
Olaroiu a afirmat ca victoria obtinuta in fata formatiei olandeze nu este cea mai importanta din cariera sa de antrenor. "Este un meci cistigat. Am realizat ce ne-am propus desi nu a fost usor. Am avut aceasta teama pentru ca nu mai jucasem meciuri oficiale in ultimul timp si altul e ritmul de joc intr-un meci oficial", a spus Olaroiu.
Cosmin Olaroiu considera ca Steaua trebuia sa ia o optiune pentru califcarea in turul urmator, inca din partida tur. "Heerenveen este o echipa de contraatac si ne-ar fi putut pune probleme la Bucuresti, era important sa luam o prima optiune chiar din tur", a completat Olaroiu.
El s-a declarat multumit de jocul prestat de echipa sa. "Jucatorii au dat dovada de caracter pentru ca au revenit imediat dupa 0-1 si au avut momente bune de joc", a adaugat tehnicianul stelist.
Intrebat daca i-a placut jocul portarului portughez Carlos, Olaroiu a raspuns: "Carlos nu a fost solicitat, a jucat mai mult cu piciorul. Avem incredere in el, la fel ca si ceilalti jucatori si cred ca este un cistig. Mi-au placut mai putin iesirile sale, vorba lui Mihai Stoica (n.r. - managerul general al FC Steaua) ne statea inima pe banca".
Referitor la posibilitatea ca Steaua sa joace dupa 20 de ani la Sevilla, acolo unde a cistigat Cupa Campionilor Europeni, Olaroiu a declarat: "Si noi, si Betis mai avem un retur. Noi am facut un pas important, dar nu sintem inca calificati. Trebuie sa jucam cu aceeasi concentrare si determinare. Trebuie sa aparam un blazon, sa jucam pentru suporteri si pentru punctele din clasament, care ne-ar putea da inca o echipa in cupele europene".
Cosmin Olaroiu considera ca rezultatele obtinute de echipele romanesti in Cupa UEFA sint datatoare de sperante pentru nationala.
Fundasul George Ogararu a declarat ca atmosfera de pe arena olandeza a fost una frumoasa, insa nu se poate compara cu cea de pe "Ghencea". El a spus ca scorul, din punctul sau de vedere, nu este unul linistitor si s-a declarat nemultumit de gazonul de pe arena Abe Lenstra.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii