Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu: Este o sansa mare pentru fotbalul romanesc

Tehnicianul Cosmin Olaroiu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca meciul Steaua - Real Madrid, din grupa E a Ligii Campionilor, reprezinta o sansa mare pentru fotbalul romanesc.
"Nu stiu daca este un moment istoric. Este un moment important si o sansa mare pentru noi si vom face totul pentru a cistiga acest meci. Cred ca pentru tot fotbalul romanesc este o sansa foarte mare si sintem pregatiti sa facem un joc in care sa ne autodepasim", a declarat Olaroiu.
Tehnicianul stelist considera ca Real Madrid ramine una din cele mai puternice echipe din lume. "Este clar ca trecerea de la o forma de joc la ce li se cere acum le-a creat ceva probleme, dar este o echipa puternica, mai ales prin individualitati. Pentru noi meciul cu Lyon ar trebui sa ne arate modul in care trebuie sa abordam astfel de meciuri, sper ca am invatat ceva si miine (n.r - astazi) sa jucam asa cum trebuie sa o facem de fiecare data. Sper ca miine sa fie un spectatol agreabil pentru public", a spus Olaroiu.
Olaroiu sustine ca este foarte important ca Steaua sa reuseasca sa-i blocheze pe jucatorii de la Real. "Este foarte important sa reusim sa-i blocam, pentru ca au jucatori valorosi si nu trebuie sa aiba mult spatiu si timp la dispozitie. Am reusit acest lucru si cu Lyon, dar atunci nu am pus probleme la poarta lor. De data aceasta trebuie sa-i si blocam, sa-i si punem in dificultate", a comentat Olaroiu.
Cosmin Olaroiu a afirmat ca pina marti va avea timp sa se gindeasca la formula de joc si i-a luat apararea portarului Carlos, care a fost criticat in ultima perioada pentru prestatiile sale. "Chiar daca a gresit, se poate intimpla oricui. Este jucatorul Stelei si la orice jucator care greseste nu luam niciodata masuri radicale", a precizat tehnicianul.
Olaroiu a mentionat ca, desi la tragerea la sorti a grupelor favoritele au fost considerate Real Madrid si Olympique Lyon, in aceasta faza a Ligii Campionilor se poate intimpla orice. "De la tragerea la sorti, Realul si Lyonul au fost favorite. Mai sint partide de jucat, cred ca totul depinde de forma de moment si de inspiratia din ziua respectiva a fiecarei echipe. Nu-i va fi usor lui Real Madrid nici cu noi si nici la Kiev. Se poate intimpla orice", a subliniat Olaroiu.
Tehnicianul stelist a facut referire si la faptul ca fundasul echipei Getafe, Cosmin Contra, s-a aratat extrem de optimist inaintea meciului de marti. "Contra i-a judecat dupa meciul cu Getafe. Este clar ca jocul colectiv al lui Real a avut de suferit si cred ca de aici a plecat acest optimism al lui. In orice moment, orice jucator de la Real poate decide soarta unui joc. Din punct de vedere al jocului colectiv nu trec prin cel mai bun moment, dar au solutii pentru a rezolva problema. Noi nu avem ca punct de referinta meciul cu Getafe", a spus Olaroiu, care a mentionat ca notitele primite de la antrenorul Bernd Schuster, de la Getafe, nu au facut decit sa confirme ceea ce stia deja despre madrileni.
Partida Steaua - Real Madrid va fi arbitrata de o brigada din Italia, condusa la centru de Roberto Rosetti, si va fi transmisa in direct de Pro TV.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii