Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu: Ambele echipe meritau sa mearga mai departe

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, joi, ca si Steaua, si Rapid meritau sa se califice in semifinalele Cupei UEFA si ca este pacat ca sortii au decis ca cele doua echipe sa se intilneasca in sferturile de finala ale competitiei.
"Cred ca pentru prima data si eu, si suporterii sintem fericiti ca am facut un 0-0, mai ales ca in joc era aceasta calificare importanta. Amindoua echipele meritau sa mearga mai departe, au dovedit ca au meritat sa ajunga pina aici. Pacat ca a trebuit sa jucam intre noi, asa probabil a decis Dumnezeu ca noi sa mergem mai departe", a spus Olaroiu in cadrul conferintei de presa de dupa meciul dintre cele doua echipe, incheiat la egalitate, scor 0-0, rezultat ce a adus calificarea formatiei din Bulevardul Ghencea in semifinalele competitiei.
Referitor la jocul practicat de elevii sai, Olaroiu a spus: "Am inceput timid jocul, ne-a fost frica sa nu pierdem acest avantaj din tur. Dupa pauza am inceput bine, iar odata cu scurgerea jocului era clar ca ne indreptam spre 0-0, iar jucatorii au vrut sa apere acest rezultat. Din pacate a lipsit golul, dar important pentru noi este ca am reusit sa ne calificam, sa scriem o noua pagina in istoria clubului si sa facem fericiti citeva milioane de suporteri din tara".
Olaroiu si-a felicitat jucatorii, despre care a spus ca s-au luptat extraordinar, precum si pe cei care au pregatit inaintea sa formatia Steaua.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii