Mergi la conţinutul principal

Oficialităţile locale întind Hora Unirii în faţa Monumentului lui Cuza

Ziua de 24 ianuarie, cea a Unirii Principatelor Române, va fi marcată la Brăila printr-o serie de manifestări. Locul de desfăşurare va fi platoul de la Monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Oficialităţile se întâlnesc la ora 10.50, iar la 11.00 începe Ceremonialul militar cu semnalul trompetului, marşul de întâmpinare, prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă şi trecerea în revistă a gărzii de onoare, după care se va intona Imnul Naţional al României. La ceremonie vor participa militari atât din trupele terestre, cât şi din cele navale.
Un sobor de preoţi va oficia slujba religioasă, iar la ora 11.20, prefectul judeţului, Nicu Lucian Olteanu, va "povesti" celor prezenţi semnificaţia zilei de 24 ianuarie pentru români.
Apoi, manifestările continuă cu un program artistic prezentat de către formaţii şi solişti din municipiul Brăila, precum şi de Muzica Militară.
La ora 11.45, reprezentanţii autorităţilor locale vor depune jerbe şi buchete de flori la Monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, după care oficialii brăileni se vor prinde în Hora Unirii cu toţi cei prezenţi la manifestări.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro