Mergi la conţinutul principal

Oferta generoasa la Bursa locurilor de munca pentru absolventi

In cursul acestei zile, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila organizeaza o noua editie a Bursei pentru absolventi. Deschiderea evenimentului are loc incepind cu ora 9.00, iar locul ales in municipiu pentru desfasurarea actiunii este Sala Polivalenta "Danubius", in timp ce in judet actiuni similare vor avea loc in Casa de Cultura a orasului Faurei si in Sala de sedinte a Primariei Insuratei. Potrivit informatiilor prezentate de institutie, pina la acest moment si-au confirmat prezenta la bursa 60 angajatori cu o oferta de peste 600 locuri de munca. Cele mai multe joburi oferite sint in domeniile fabricarea mijloacelor de transport (20%), constructii (18,0%), fabricarea articolelor de imbracaminte (12%), industria alimentara si a bauturilor (8,0%), repararea, intretinerea si instalarea masinilor si echipamentelor (6%), agricultura (4 %), activitati de asigurari, reasigurari (2%), activitati de investigatie si protectie (2%), cercetare - dezvoltare (1%), industria metalurgica (1%), fabricarea echipamentelor electrice (1%), productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat (1%), precum si restaurante si alte activitati de servicii de alimentatie (1%). De asemenea, vor fi prezente la bursa si oferte in domeniul publicitate si activitati de studiere a pietei, invatamint, prelucrarea lemnului, fabricarea articolelor din paie si din alte materiale vegetale impletite, activitati juridice si de contabilitate, hoteluri si alte facilitati de cazare, dar si activitati sportive, recreative distractive, reparatii de calculatoare, de articole personale si de uz gospodaresc, fabricarea produselor textile, industria constructiilor metalice si a produselor din metal, exclusiv masini, utilaje si instalatii, sanatate. Cele mai multe joburi se adreseaza muncitorilor calificati (61,4%), dar si persoanelor cu studii medii (12,4%) si muncitorilor necalificati (19,2%), in timp ce pentru cei cu studii superioare ponderea joburilor in total oferta este de 7 procente.
In localitatea Faurei vor participa 5 angajatori cu 17 locuri de munca vacante (muncitor necalificat in constructii, asistent medical generalist, ambalator manual). In localitatea Insuratei vor participa 4 angajatori cu 6 locuri de munca vacante (director, gestionar, secretara, tractorist, muncitor necalificat in agricultura).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu