Mergi la conţinutul principal

Ofertă şcolară cu multe sporturi incluse la LPS Brăila

• elevii pot opta pentru atletism, handbal, înot, volei, lupte sau box  

 

Pentru copiii care doresc să practice sportul de performanţă într-un cadru organizat Liceul cu Program Sportiv din Brăila are şi pentru anul şcolar 2020-2021 o ofertă generoasă, la toate nivelurile de învăţământ.

La nivelul ciclului primar, clasa I, pregătitoare, are înotul integrat, în timp ce la nivelul gimnazial, elevii din clasa a V-a, băieţi şi fete, pot opta pentru clasa de handbal, pentru cea de atletism sau de înot.

La nivel liceal, pentru clasa a IX-a, există în programă o clasă de handbal, băieţi şi fete, una de atletism, băieţi şi fete şi o clasă mozaic. Aceasta cuprinde disciplinele înot băieţi şi fete, volei fete, lupte şi box.

Înscrierile se fac pentru ciclul preşcolar începând cu 8 iunie, iar la clasa pregătitoare acestea se pot face până la data de 7 iulie. Elevii care vor să opteze pentru înscrierea în clasa a V-a o pot face până la data de 25 iunie, probele pentru aptitudini urmând a avea loc în perioada 26-30 iunie. Pentru clasa a IX-a înscrierile au avut deja loc în perioada 2-5 iunie.

LPS Brăila dispune de internat , cantină, la care elevii pot servi masa precum şi de baze sportive pentru toate disciplinele din oferta şcolară cu spaţii ample, care permit desfăşurarea  activităţilor fără risc de contaminare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro