Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ofensiva Chevrolet "Porti deschise"

In acest weekend, "Gold&Platin Danubius" Galati - dealerul autorizat Chevrolet - organizeaza, la sediul amplasat pe Soseaua de Centura nr. 42, operatiunea "Porti deschise", in cadrul campaniei "Ofensiva Chevrolet" prilejuita de lansarea modelului "Aveo". Astfel, in perioada 17 - 19 martie doritorii pot testa noul Chevrolet Aveo cu ocazia sesiunilor de drive test organizate de dealerul din Galati. Mai mult, in perioada 15 martie - 15 aprilie, persoanele care testeaza si achizitioneaza acest model produs de Chevrolet pot cistiga prin tragere la sorti un sejur de 2 persoane in Grecia. Asta in contextul in care dealerul Chevrolet deruleaza si o campanie promotionala de lansare a modelului Aveo in cadrul careia noul sedan poate fi achizitionat la pret CIP incepind cu 6.206 euro, cu un avans de 10%.
Reamintim ca, recent, Chevrolet si-a completat gama de produse cu un alt model atragator: noul Aveo. Sedanul cu 4 usi, disponibil in variante de motorizare de 1,2 si 1,4 litri se bucura de tehnologie consacrata. Astfel, gama generoasa de dotari standard pentru Aveo include un sistem de climatizare automat, geamuri electrice, oglinzi exterioare actionate electric si sistem de inchidere centralizat cu telecomanda. Dotarile de siguranta includ printre altele habitaclul stabil cu trasee de distributie a sarcinii precis definite, centuri de siguranta prinse in 3 puncte pentru toate scaunele, airbaguri frontale si laterale si sisteme de pretensionare a centurilor de siguranta. (Dragos G. TUDOSE)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii